Pluspunten

Afhandeling bestelling perfect! Complimenten voor verpakking én voor bezorgers!

Jammer dat accu er niet meteen wordt bijgeleverd. Graag even tip site voor bestellen juiste accu. Heb begrepen dat geen speciale, separate acculader nodig is. Right? Als Apple-fan vind ik het triest dat Mac-systemen niet worden ondersteund. Vraag: hoe kan ik de bassen in het geluid van de Evoke Mio -radio "iets" dimmen? Jammer dat niet met betaal-automaat kan worden betaald. En ook veiliger, de bezorger loopt op deze manier wel met veel geld op zak.

Pluspunten

Geen poespas, geen onbegrijpelijke procedures, Radioshop doet wat ie moet doen om het produkt te leveren. Produkt is okay, dus geen ervaring met gratis retour en 'niet goed, geld terug'.

Niet ontdekt

Pluspunten

Keurige informatie over het verloop van de bestelling, dit bedrijf straalt vertrouwen uit . . . .

Pluspunten

Duidelijke website. Ruim assortiment. Razendsnelle levering. Absolute aanrader.

Pluspunten

Duidelijke site Ruim aanbod Goede service Snelle levering

Jammer dat de bezorging op zondag alsnog niet doorging door een storing bij postnl?

Pluspunten

Snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling.

Product beantwoordt niet geheel aan aanduiding op de site

Pluspunten

Bij uw bedijf is de klant echt koning. Ik werd vanaf het begin tot het eind op de hoogte gehouden over mjn aankoop. De teksten op uw website vond ik erg orgineel en to de point.

Pluspunten

Duidelijk en snel.

tweede keer werkte de opgeslagen creditcard niet. (iOs 5) bovendien kreeg ik geen mail ivm voorraad.

Pluspunten

Snel, correct en vriendelijk. Gewoon precies zoals het moet Keep up the good work!

Pluspunten

- Ruim assortiment - Snelle levering - Keurig bezorgd

Pluspunten

Duidelijke site, met die filmpjes extra sterk overkomend, dan geen afleveringskosten, zeer positief punt. Goede verpakking, al met al, een uitstekende indruk heb ik gekregen. De meegeleverde folders, die ik heb bekeken, nopen zeer zeker tot meer aankopen.

Pluspunten

snel bezorgd, mooi radiotje

wat betere consumenteninfo

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

er zijn geen lange wachttijden bij de servicedesk. kosteloos retourzenden.

de aflevering is slecht uitgevoerd er is maar 1 bezorging gedaan. Het product was niet compleet. De toezegging van het nasturen van de ontbrekende onderdelen werd niet nagekomen. Er worden veel standaart mails verzonden maar ik word niet op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Pluspunten

snelle en goede levering. goede kwaliteit prijsverhouding en afwikkeling. goede en duidelijke site om te bestellen. kortom; laat het zo blijven.

geen

Pluspunten

Supersnelle levering, zeer tevreden!

Pluspunten

Bestellen en aflevering ging snel en perfect, niets op aan te merken !

Coolblue/Radioshop treft gen blaam, maar bij de bestelde DAB+ radio zat geen Nederlandse handleiding . Sony dus aangeschreven en ze hebben voor dit artikel ook geen Nederlandse handleiding. WEL 9 andere talen ! echt stupid !

Pluspunten

Heeel snel geleverd, goede prijs voor een goede radio

Pluspunten

Goed en mooi geluid, het uiterlijk is prima en de prijsverhouding is in orde.

Pluspunten

Snelle levering en betrouwbaar met internet bankieren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik kocht een Sony wereldontvanger. Wordt mij pas duidelijk bij levering dat er geen netvoedingssnoer bij zit. Zo te zien kan ik die ook niet bestellen bij Radioshop ... Als ik het had geweten dan had ik elders een radio gekocht. Nu heb ik een hoop gedoe en moet ik weer aan het werk tijdens het stressen van een verre reis vorbereiding. Volgens mij kan dat beter in de communicatie.

Pluspunten

supersnelle levering

Pluspunten

Stipte levering prima verzorgd een goede firma.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

niets

gekochte dab radio blijkt bij concurrent liefst € 15,00 goekoper, belachelijk!!!!!

Pluspunten

goede voorlichting, vlotte levering, goede producten

Als je opbelt met technische vragen, krijg je standaard te horen dat je zult worden doorverbonden met één van hun experts. Maar de praktijk leert dat het lang niet allemaal experts zijn, hooguit op hun eigen vakgebied. Wil je vervolgens een echte expert spreken, dan moet je plm. een dag geduld hebben voordat je wordt teruggebeld. Hier valt dus wel wat te verbeteren.