Pluspunten

Supersnelle levering! Netjes verpakt!

Pluspunten

Hetzelfde niveau van dienstverlening als bij de overige (mij bekende) onderdelen van Coollue.

Pluspunten

Zeer snelle levering in goed beschermde doos. Daarbij is de bezorging te volgen. De factuur wordt enkel digitaal verstuurd op verzoek. Verder is de informatie die bij het product wordt gegeven zeer uitgebreid, juist, actueel en handig voor het vergelijk.

Doos om doos is soms erg groot waardoor voor je gevoel er wel erg veel materiaal omheen zit.

Pluspunten

Snel, doet wat het belooft

x

Pluspunten

Snelle levering Goede service Prima verpakt

Pluspunten

Komt alle afspraken na.

Ik zou het niet weten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

nette prijs en snelle levering

Pluspunten

Ik vind deze bedrijf heel goed, je krijgt meteen een mail terug wat je besteld hebt en ook dat je meteen kan kijken om je producten te volgen. Ook geven ze op de site aan of de product op voorraad is, dit is heel fijn

Ik zou ook extra een bon meesturen voor de garantie en hoe lang je garantie hebt op de producten, want er zullen mensen zijn die de mails weggooien waar je je bon kan uitprinten.

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijk en Overzichtig met een Prima service.

Pluspunten

Goed product en snelle levering

Pluspunten

snelle levering, goede terugkoppeling van de status van verzending, efficiente verpakking van het artikel.

Pluspunten

Snel en accuraat, ze doen precies wat ze beloven!

Pluspunten

Snelle levering; duidelijke communicatie

Pluspunten

Jullie bestelmodule is heel duidelijk. Ook heel fijn dat jullie op zondag bezorgen. Alle informatie over de receiver was volledig.

geen

Pluspunten

Snelle Keurige levering (Zelfs op Zondag!!)

?

Pluspunten

Zeer goede web site, diverse betaalmogelijkheden en meteen een bevestiging en goede uitleg over de faktuur, dat je die goed moet bewaren.

ga zo door!!!

Pluspunten

Gewoon top. Je hoeft niet verder te kijken. Dit is de beste webshop.

Pluspunten

Zoals altijd keurig geleverd.

Ga zo door

Pluspunten

correcte afhandeling van alle taken. Door een verkeerde bestelling van mij moest de aankoop terug worden genomen. Is geen probleem van gemaakt en volgens afspraak keurig en snel afgehandeld. Een pluim voor coolblue

voor mij niet

Pluspunten

Zeer goede en snelle levering, Top!

Weet ik niet.

Pluspunten

Snelle levering product was goed verpakt

Pluspunten

Zeer goede product prijs! Bovendien zeer tevreden over het geleverde apparaat, het doet wat de reviews voorspellen en meer.

Op zondag leveren is niet zo'n succes via PostNL. PostNL schrijft zelf: Bezorger komt opnieuw langs Morgen komt de pakketbezorger van PostNL opnieuw langs (m.u.v. zon- en feestdagen). Mocht dit niet uitkomen dan kunt u via PostNL vandaag tot 22.00 uur een keuze maken waar en wanneer u het pakket wilt laten bezorgen.

Pluspunten

Goed luisterend oor, ivm bezorging van 2 luidsprekers......keurig opgelost en prima feedback.....complimenten.

Niet nodig....