Pluspunten

Snel wat men schrijft doet men. S' middags besteld en s'morgens 9.00 uur geleverd. Voortreffelijk.

Pluspunten

Prima ervaring met de helpdesk bij het installeren van een tuner.

geen

Pluspunten

Super, Snel, eenvoudig en goedkoop!

Vooral doorgaan

Pluspunten

snelle reactie per mail. correcte afhandeling en doorschakeling naar PostNL voor info over verzending

Pluspunten

snel van leveren tot bezorgen

geen

Pluspunten

Met de handen in het haar zat ik, twee dagen voor kerst. De platenspeler die ik mijn vrouw cadeau wilde doen, was nergens te vinden. Gelukkig wel via Cool Blue. Dinsdagavond rond een uur of tien besteld en de volgende ochtend om half twaalf bezorgd. Waarmaken wat je belooft - ook in de drukte rondom kerst - vind ik getuigen van grote klasse. Vijf sterren voor een bedrijf lijkt misschien overdreven, maar ik zie geen andere optie: alles klopte gewoon.

Pluspunten

Grote keuze, gedegen advies en uitleg en voor mij van groot belang: super snelle levering!

Niet van toepassing

Pluspunten

mijn eerste keer dat ik een bestelen heb gemakt was ik heel erg te veerden en nog bedankt groeten john

Pluspunten

Groot assortiment en m.b.v. filtering snel het gewenste product gevonden. Snelle service, 's avonds om 23.45 besteld, de volgende dag om 14.00 in huis, top!

Pluspunten

Volop keuze, snelle levering en goed verpakt. Top!

Pluspunten

Snelle levering goede service

Pluspunten

Vlotte en correcte afhandeling!

Pluspunten

Geweldige snelle levering. Op zaterdag besteld en op zondag precies op tijd voor de kerstmis afgeleverd door de koerier. Zondag levering is echt een uitkomst!

Geen verbeterpunten te melden!

Pluspunten

communicatie

Niets

Pluspunten

Goede klantenservice die tot laat open is.

Soms is het wat onduidelijk bij welke specifieke webshop het product beschikbaar is.

Pluspunten

Eenvoudig bestellen, snelle levering

Op dit moment geen verbeterpunten

Pluspunten

Pluspunten

Supersnelle levering van een ontvanger/versterker. 's-Avonds bestelt en de volgende ochtend afgeleverd. Het bestelde product is mooi, maar om alle zenders goed ingesteld te krijgen en er geluid uit te krijgen, moet je kennelijk een hogere technische opleiding hebben gevolgd.Zelfs mijn handy man, die overigens zeer handig is en technisch begaafd, heeft het signaal (nog) niet goed voor elkaar gekregen en denkt na over een permanente goede oplossing en niet met een losse coax antenne, zoals er bijgeleverd is.

Pluspunten

Precies de kleurcombinatie die ik wildeop voorraad. Zaterdagavond besteld, zondagmiddag in huis. Netjes verpakt. Super setje

Ivm streamen van beelden wel duidelijk maken dat dit niet zonder (blue ray) DVD speler kan.

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs.

Pluspunten

Snel, nette verpakking

Pluspunten

heldere website, normale prijzen, makkelijk bestellen met prima mogelijkheden mbt de verzendmogelijkheden. En snel...

verhouding werkelijk pakje en de CoolBlue verpakking. Daar zat wel heel veel 'lucht' in.

Pluspunten

Doet wat het beloofd: levert op tijd

Pluspunten

Geweldig! Supersnel geleverd Goed verpakt. Duidelijke Info.

Pluspunten

Snel, professioneel en met een dosis humor." Ouderwetse" kwaliteit van dienstverlening!