Pluspunten

Goeie website ,snelle bezorging

Pluspunten

Snelle levering, veel keuze, goede prijzen

Pluspunten

Coolblue is een geschenk uit de hemel. Bezorgen op zondag, leveren zo'n beetje alles wat je nodig hebt in je leven en hebben een toppie klantenservice die altijd voor je klaarstaat! Niet te vergeten dat mijn kat altijd ontzettend blij wordt van het zitten in de Coolblue doos, dubbel bonus als je het mij vraagt! Ik bestel hier zeker vaker!

Pluspunten

Echt supersnelle levering, goede prijzen en vriendelijke service! Ik kijk ook graag de filmpjes van de promos op het youtube kanaal.

eigenlijk kan ik niks bedenken!

Pluspunten

- groot assortiment, - snelle service, - correcte benadering

- bezorgtijd nader toespitsen (ochtend/middag etc) - in de zoekfunctie is een foutspelling fnuikend. Een hulp programma die zou kunnen aangeven "u bedoelt wellicht..." zou het zoeken verbeteren en vereenvoudigen - links voor handleidingen bediening en installatie van apparatuur

Pluspunten

Snel en makkelijk gezocht en gekocht

De mobiele versie is beperkt

Pluspunten

was zaterdag naar Utrecht voor advies. we werden keurig geholpen. heb mijn versterker gelijk besteld en werd zondag gelijk thuisbezorgd! wel iets later 18:20 uur later. ik ben ook zeer tevreden over de versterker.

nog meer winkels

Pluspunten

Zeer snelle levering, goed product, lage prijs

Pluspunten

Snelle levering, snelle respons op vragen, goede verpakkingen.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, product als beschreven, uitstekende webshop!

Pluspunten

Betrouwbaar, efficient en (super)snel.

Pluspunten

Goede service, nette correspondentie en zeer snelle levering. Top!

Pluspunten

Netjes en goed verpakt en op aangegeven tijd geleverd. Prima.

Prijzen van bepaalde speakers niet als setprijs vermeld, maar per stuk. Ze gaan per twee, dus plaats die prijs gewoon.

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over dit bedrijf; vooral de snelle service deed mij verbazen, om 22.00 uur besteld en de volgende dag in huis en dat kwam toevallig heel goed uit! nog bedankt!!!

Pluspunten

Werkelijk supersnel! Om 23.30 besteld en de volgende dag de bestelling in huis!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zouden zondag leveren, niet gekomen, mail met inhoud als misschien was u de hond uitlaten of was de bel stuk. hele dag gewacht, uiteindelijk maandag bezorgt, is ook prima maar had dat graag eerder geweten, track and trace gaf aan dat het onderweg was vandaar. verder alles prima geleverd..

Pluspunten

Pluspunten

Zoals ik gewend ben bij coolblue weer een snelle levering, zaterdagmiddag besteld en zelfs al zondag in huis. Ook de vooraf gemelde leveringstijd klopte exact.

Pluspunten

Word snel geleverd. Ook op zondag. Goed aanbod van producten

Linkjes naar reviews van best product of hifi corner

Pluspunten

Geweldig snelle service en je word heel goed op de hoogte gehouden hoe ver de bestelling is. Helemaal super. Op en top betrouwbaar bedrijf!

Geen.

Pluspunten

Goed overzicht van alle producten, eenvoudige bestel procedure en snelle levering.

Pluspunten

Alles volgens afspraak geleverd. Perfect!