Pluspunten
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Dit is zoals een webshop hoort te zijn. Goede producten en levering zoals beloofd! Bestel vandaag meteen mijn volgende bestelling hier.
VerbeterpuntenBelachelijk grote verpakking. Had een pakketje ter grootte van een flinke schoenendoos besteld. 52x42x15. Deze doos zat strak verpakt in een andere doos en werd op zijn beurt weer geleverd in een Coolblue 'pakketje' doos van 80x50x33. Weet niet of dit een marketing strategie is (de buurvrouw was aardig onder de indruk), maar van mij-en het milieu- mag het iets minder!
Pluspunten
goede informatie in de winkel en volgens afspraak geleverd
Verbeterpuntende wachttijd in de winkel
Pluspunten
Goed product, super snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Uiterst goed en bovendien zeer snel.
Pluspunten
Netjes afgeleverd en ben meteen aan de slag gegaan! Stofzuiger is ideaal!
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Snelle levering door Coolblue (zoals vrijwel altijd
Verbeterpunten- Communicatie met de klant bij problemen met levering verbeteren - Zorg ervoor dat problemen daadwerkelijk opgelost worden i.p.v. deze afschuiven op andere afdelingen binnen coolblue. - Reageer op e-mail en bel terug volgens afspraak. - uiteindelijk is het probleem bij andere levering na enig aandringen, adequaat opgelost.
Beste Alwin, We vinden het ontzettend triest om te zien hoe we u ongelukkig hebben gemaakt. We willen dit dan ook heel graag voor u oplossen of samen op zoek gaan naar een passende compensatie. Zou u ons kunnen voorzien van het ordernummer? We gaan dan direct samen met u kijken naar de mogelijkheden. Alvast bedankt voor de moeite.
Pluspunten
Prima voorraad kennelijk, want in gewone winkels was mijn produkt wel te bestellen maar duurde veel langer.mbovendoen scheelde het ook nog eens 60 euro in de prijs! Ook worden de accesoires aangeboden, indien nodig dus leverbaar. Erg belangrijk.
Pluspunten
Snelle levering. Veel reviews op de site over producten.
Pluspunten
Snelle levering! Makkelijk te bestellen! Alles gaat zoals het hoort! Geweldig!
VerbeterpuntenGeen klachten!
Pluspunten
Goede en snelle levering.Goede verpakking.Goede service.
Verbeterpuntentot nu toe geen verbeteringen.
Pluspunten
Goede duidelijke informatie, en heldere uitleg tov de verschillende merken. Op Zaterdag avond 22.15 besteld, en op zondag daadwerkelijk ontvangen! Ze doen wat ze beloven. Uitstekende winkel, zeker aan te bevelen! Net zoals mijn nieuwe Roomba 880 trouwens.
Pluspunten
Snelle afwikkeling van de bestelling. Goede informatie vooraf. Goede productspecificaties
Pluspunten
De site is helder en overzichtelijk. De reviews, heel belangrijk voor de aankoop, makkelijk te vinden en te lezen. Snelle bestelprocedure en zeer snelle bezorging. Fantastische producten, ben helemaal weg van mijn robotstofzuiger. Helemaal top.
Pluspunten
Snelle levering Mails over de status van de order Product prijs concurrerend Retour service Gratis bezorgd
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Keuze uit veel verschillende stofzuigers, degene die ik wilde was meteen leverbaar. Zaterdag 21:00 besteld, zondag bezorgd.
Pluspunten
Super communicatie (opvolging van het pakket tot aan de deur) Goeie info over producten Vriendelijke klantenservice
VerbeterpuntenPrijzen zouden naar mijn idee nog net iets scherper kunnen.
Pluspunten
Prima snelle levering. Netjes en goed verpakt met vriendelijke tekst op doos. Chapeau!
Pluspunten
Uitsluitend ervaring met levering. Dit was correct!
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
Snelllllll, geweldig snelle levering en heldere site
VerbeterpuntenKan niet op verbeterpunten komen.... of tips. Ben een tevreden klant.
Pluspunten
Op tijd geleverd
Pluspunten
snelle levering, duidelijke condities, terugname mogelijkheden
VerbeterpuntenDe robotstofzuiger is niet voor elk interieur geschikt; in ons geval werkt hij/zij vaak vast onder radiatoren en kastjes met gevolg dat deze vast gaat zitten met een foutmelding. Einde oefening. De aanschaf leidt er niet toe om nu grootscheeps ons interieur te moeten aanpassen, dus het apparaat gaat retour naar de leverancier. Overigens heb ik in technische zin geen commentaar op de kwaliteit van het product.
Pluspunten
Snelle levering (ook op zondag!) Makkelijk te bestellen en degelijk verpakt. Service van Coolblue zoals gewend!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Op vrijdagavond half 8 een bestelling geplaatst, omdat de robotstofzuiger hier het goedkoopst was en omdat ze voor 23.59 besteld volgende dag in huis. En ja hoor de volgende in huis precies op tijd. Goed verpakt en alles in orde.
VerbeterpuntenAls het dan toch moet, De verpakking van Coolblue is te groot. Je blijft met een hoop rommel thuis, terwijl de verpakking van het product niet zo groot was. Maar daartegen hebben ze wel een active met de verpakking. Kan je er iets leuk van maken, dan maak je kans op €100,-.