3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging

Een goede handleiding voor router

Pluspunten

het was zondag 23:45 en ik had de dag erna dringend een oplossing nodig voor mijn wifi probleem, dus ging ik opzoek naar een goedkope router die mij hiermee kon helpen. Natuurlijk keek ik eerst op routercenter.nl hier vond ik een goedkoop model van sitecom. Deze vervolgens afgerekend om 23:50 (op een zondag)en de volgende morgen het product in huis. Top service!

N.v.t.

Pluspunten

Snelle bezorging Overzichtelijke pagina's Makkelijk navigeerbare website Breed assortiment.

Niet altijd de allerscherpste prijs Reviews door klanten zijn niet altijd even betrouwbaar/consistent, wellicht handig om betrouwbare reviews van derden aan te bieden op de productpagina.

Pluspunten

Zeer snelle levering, transparant over de bezorging en tevreden over product!

Pluspunten

Ik had een switch nodig voor mijn netwerkje en het was makkelijk te vinden. Ook goed overzicht en makkelijk te vergelijken met andere producten. Prima service. Goed gevoel voor humor op de site.

Vandaag besteld/vandaag bezorgd. Ik was bereid de extra kosten te betalen maar toen ik voor 'bestellen' koos bleek het voor mijn adres (nog) niet beschikbaar. Dat was het verschil tussen de 9 en de 10 ;-)

Pluspunten

Snelle levering Goede producten Goede uitleg van de producten Kan goed vergelijk en juiste keuze maken

Pluspunten

Pluspunten

supermakkelijk besteld, supersnel geleverd, supergoed verpakt, super COOL.!!!

Ik zou het echt niet weten.

Pluspunten

Uitgebreide keus en duidelijke en correcte informatie over het product. De levering is zoals beloofd snel.

Pluspunten

Om half 12 s'avonds besteld en de volgende dag in huis!

Als je in de ochtend kan kiezen op welk tijdslot er geleverd wordt dan zou de dienstverlening helemaal perfect zijn.

Pluspunten

Snel, duidelijk

Pluspunten

Gemakkelijk bestelling te plaatsen. Prima bezorgmelding en uitstekende bezorging; vriendelijk, correct. Ga zo door!

Ik zou het niet weten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tot vandaag betrouwbaar, 5 sterren. Voor mij zijn routercenter en PostNL één want zonder elkaar gebeurt er niks.

U vraagt nu al mijn mening, terwijl ik mijn pakketje nog niet heb ontvangen! Dat is vragen om moeilijkheden. PostNL zei eerst zaterdag te zullen leveren, dat werd een vertragingsmailtje dat ze vandaag zouden afleveren tussen 12.00 en 14.00 uur, maar om 19.15 is er nog niks, ook geen 'vertraging-mail'(zoals zaterdag) en ook geen afleverbonnetje met een nummer van buren. Verbeter de cummunicatie!

Pluspunten

Zeer snelle levering, duidelijke website met prima zoek- en filtermogelijkheden. Ook de combi met de andere coolblue webwinkels is goed opgezet.

Het concept van de fysieke winkel vind ik onhandig (Rotterdam)

Pluspunten

Groot aanbod. Vooral nuttige reviews van klanten waardoor het kiezen van het juiste product makkelijker wordt. Zeer snel geleverd!

het zou handig zijn als er ook algemene beschrijvingen zouden zijn hoe je verschillende netwerken kunt configureren

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

uiteindelijk is het bestelde wel geleverd en voldeed het aan de verwachting. De prijs - kwaliteit verhouding is ook prima.

het bestelde product is ruim een week later geleverd eerst nadat wij er twee keer achter aan hebben gebeld. Dit was teleurstellend te meer dat wij het product direct nodig hadden en daarom bestelden met daarbij de toezegging dat het product op voorraad was en de volgende dag geleverd zou worden..... Ja dit lieverd natuurlijk geen cadeaubon op maar helaas het is niet anders.

Pluspunten

Snel gemakkelijk

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit product

Nvt

Pluspunten

Meer info op de website, uitvoeriger beschrijvingen van de bereikbaarheid van de versterker, alternatieven etc

Pluspunten

zeer professionele hulp en gebruiksvriendelijk en snelle levering...is zeer aan te raden geen verbeterpunten of tips nodig...

Pluspunten

Coolblue. Tweedekans. Prima.

Pluspunten

Devolo adapter gekocht op maandag aan het eind vd middag. Dinsdag halverwege de dag werd het bezorgd. Prima verpakt. Van alle stappen per email op de hoogte gehouden. Track en trace werkte goed. Veel lof dus.

Pluspunten

Altijd snelle levering en goede producten. Niks op aan te merken.

Pluspunten

snelle verzending.Heel goede service en fijne afwerking.