Pluspunten

Wat een service, wat een tas. Oh oh oh.

Kan het nog sneller?

Pluspunten

Duidelijke site, snelle en goede service. Doen wat ze beloven!

Pluspunten

Het product is beter dan ik had opgemaakt uit de informatie, super enthousiast en waar voor m'n geld

er was niet van alle rugzakken en duidelijke foto of filmpje beschikbaar waardoor ik het moeilijk vond om een keus te maken

Pluspunten

Pluspunten

Goede keus en super snelle levering. Ook op zondag.

Pluspunten

Super snel geleverd, prijs is goed in verhouding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteitverhouding. En als een van de weinige winkels heeft rugzakcenter de backpack die ik zocht.

Moeilijk te bereiken. Ik heb twee keer gebeld en moest meer dan 5 minuten wachten. Dit vind ik erg lang en heb daarom de telefoon maar opgehangen. Niet iedereen wil vragen stellen via twitter of Facebook in verband met privacy. Verder kon ik nergens op de site vinden wie de kosten van het verzenden bij retourneren betaald. Uiteindelijk via whatsapp erachter gekomen dat retourneren via een antwoordnummer gaat.

Pluspunten

Rugzakcenter heeft een zeer groot aanbod met een zeer duidelijk indicatie van de leverbaarheid. Zo doende weet je altijd of jou tas op voorraad is en is het ook mogelijk om de tas te reserveren en op te halen in één van de vestigingen. Hierdoor ontstaan geen verrassingen achteraf.

Ze bieden meestal niet de scherpste prijzen maar daarvoor krijg je wel de beste service terug. Er zijn bijna geen andere webshops met zo'n goede klantenservice.

Pluspunten

Snelle levering snel antwoord op email uitstekende verpakking bestelling vriendelijke benadering klant

Geen enkele

Pluspunten

Perfecte website, snelle levering.

Pluspunten

mooi op tijd bezorgd, goed verpakt. Duidelijk op de website vermeldt hoe lang alles duurt. Foto's en video kloppen geven een duidelijk beeld van het product.

Pluspunten

- Snelle levering. Gisteren besteld, vandaag in huis. - Grappige tekst aan de zijkant. Herbruik van de doos kan ik wel waarderen.

- Veel lucht gebruikt voor het versturen van een enkele rugzak. Zeer grote doos, weinig inhoud, rest was lucht. Misschien kijken naar plattere maat dozen voor het versturen van rugzakken?

Pluspunten

Supersnelle levering. Overzichtelijke website. Persoonlijke communicatie. Fijn!

Pluspunten

- Mooi en uitgebreid assortiment - Hele snelle service - Duidelijke communicatie dmv sms en e-mail - Leuk en laagdrempelig - Goede garantie

Pluspunten

Gratis verzending en retour. Goede prijs. Overzichtelijk. Ruim rugzak assortiment. Snelle levering.

Assortiment voor gerelateerde artikelen verder uitbreiden, meer koffers etc.

Pluspunten

Binnen een uur na bestelling bevestiging van verzending en dag erna meteen in de ochtend geleverd. Prima verpakking en transparante communicatie en updates, top!

Pluspunten

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering.

Pluspunten

Snelle bezorging, uitgebreid assortiment

Pluspunten

Snelle en accurate levering. Duidelijke updates via sms en mail binnen het leveringsproces. Goede klantenservice - ook bereikbaar via Whatsapp! :-)

Standaard ook een foto van de andere kant van een rugzak plaatsen, zodat duidelijk is wat de vormgeving, kleuren, etc van de schouder-/ heupbanden en straps is/zijn. Bij mislukte iDeal-transactie een mail naar de klant dat deze daadwerkelijk mislukt is.

Pluspunten

Nette en snelle levering van mijn rugzak. Goede kwaliteit

Geen verbeterpunten op of aan te merken.

Pluspunten

Veel keus Snelle dienstverlening

Pluspunten

SNELLE EN GRATIS LEVERING

NIKS

Pluspunten

Naast klantvriendelijkheid op alle punten (gebruikersgemak website, keuze qua aflevering, volgen van je bestelling, keurige verpakking) vooral dat ik blij wordt van jullie vrolijke benadering!