Pluspunten

Snel geleverd, goed verpakt.

Pluspunten

Snelle afhandeling, goed ook dat je een Sms kan ontvangen over de status van je bestelling

Pluspunten

Miep Miep

Pluspunten

- overzichtelijke website - video's van de producten - op de afgesproken tijd geleverd

n.v.t.

Pluspunten

Duidelijke informatie, snelle levering en goeie aanbiedingen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke dingen en goedkoop

Kan altijd beter maar nu geen verbeterpunten

Pluspunten

Pluspunten

Uiterst tevreden! Snelle verzending en netjes opgestuurd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Snelle levering, goede service, duidelijke weblayout, recensies die meer zeggen dan alleen leuk of saai

None

Pluspunten

snelle levering goed product

Pluspunten

Ik kwam voor een laptoprugzak voor mijn dochter en werd snel en correct geholpen door een meedenkende, vriendelijke medewerker. De winkel ziet er strak en netjes uit.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Rugzak zeer mooi

Bezorging PostNL dramatisch, komen afspraken niet na en geen 2e bezorgingsmoment, afhaalpunt zeer onvriendelijk....

Pluspunten

Doen wat belooft wordt ,beter kan niet

Pluspunten

Supersnel, superduidelijk, zeer goed geïnformeerd ! Eerste ervaring met Coolblue, doen wat er belooft is. Zeer tevreden!

Tot nu toe niks.

Pluspunten

Duidelijkheid over het product. Voldoende op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Snelle levering. Meer dan voldoende voorzichtigheid met het product (e.g. stevig verpakt)

Pluspunten

Alleen maar positieve ervaringen

Geen extra aanbevelingen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Geen, hoogstens meedenken als je zelf een probleem constateert in hun eigen systeem, waar jij de dupe van dreigt te raken

- Doordat ik geen verzendbewijs ontving heb ik zelf maar contact opgenomen met CoolBlue (het bedrijf achter rugzakcenter.nl) om uit te zoeken wat er aan de hand was. Tijdens het bestellen ik door een fout in hun systeem namelijk mijn bestelling niet kunnen betalen. Daardoor hebben zij zelf de order geannuleerd, terwijl ik wel een orderbevestiging ontvangen had. Vervolgens wordt er geen contact op genomen met mij, de klant. Onder het mom van: zoek het maar lekker zelf uit. - Als ik hier een helpdeskmedewerker via Twitter op attendeer met de vraag wat nu verder, is het antwoord: bestel maar opnieuw! Ik had echter ruim op tijd het artikel besteld voor de verjaardag van mijn vrouw en dat liep dus nu mooi in de soep. Het antwoord hierop was: bestel hem dan gewoon via onze VandaagNog-service, dan moet je alleen wel 9,95 extra betalen. Gelukkig wilde ze, na mijn opmerking dat ik dit wel een erg vreemde gang van zaken vond, deze kosten wel op zich nemen, maar dan moest ik verplicht thuis zijn op een bepaald tijdstip, terwijl ik juist er voor gekozen had het product zelf op te halen bij een afhaalpunt. - Kortom, CoolBlue doet zijn best om met de klant mee te denken als er iets fout gaat, maar juist dan komen ze met zeer onhandige voorstellen en dat wekt nog meer irritatie - Op de website staan meerdere (010)-nummers van de helpdesk, echter deze zijn allemaal niet in gebruik... heel raar dus voor een bedrijf dat zo hard aan het groeien is en pretendeert beter te zijn dan Bol.com

Pluspunten

Het Rugzakcenter gedeelte van Coolblue is heel duidelijk. Mijn vorige schooltas had ik ergens goedkoop voor 8 euro gekocht en was binnen 2 dagen stuk. Maar op Coolblue waren er stevige, uitgebreide rugtassen voor een betaalbaar prijsje. Al mijn schoolboeken die ik nodig heb passen erin. Ook past mijn tablet erbij. Ik had hem al de dag erna al nodig, en hij arriveerde op tijd. Daar was ik ontzettend blij mee. De kleindochter van G.Uiterlinden

Ik heb geen verbeteringspunten voor dit bedrijf. Maar wel één voor de rugtas. Hij kan niet helemaal open, dus het is lastig om mijn boeken erin te krijgen.

Pluspunten

Ontzettend snelle service, vragen worden duidelijk beantwoord, goede en snelle levering. En dat alles met een flinke dosis humor. Dan heb je het als bedrijf echt door! Ik zou zeggen, ga zo door. Jullie snappen de klant anno 2015. Chapeau!

Er zijn altijd verbeterpunten, geen enkel bedrijf is perfect. Ik heb nog nooit een negatieve ervaring bij jullie gehad, dus ik kan helaas deze vraag niet beantwoorden.

Pluspunten

de keuze is groot en de kosten laag. ook het leveren van de producten zijn snel en zorgzaam. ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Supersnelle levering, prima product. Doet wat het belooft.

Pluspunten

Snelle leveringen

Pluspunten

Leuke manier van communiceren richting de klant. De spullen zaten leuk en netjes verpakt en zeer goede kwaliteit.

Op de site wordt enorm gepromoot dat alles wat voor 23:00 uur besteld is die volgende dag in huis is. Daar wordt in het bestel proces ook nog een flink aantal keren de aandacht op gelegd. Ik had 's middags rond een uur of 15:30 besteld en toch pas 2 dagen later in huis. Dat was jammer!

Pluspunten

Duidelijke site, vlotte levering, kortom alles wat je wilt!

Pluspunten

-Levert snel -Stuurt bevestigingsmails -Houd je op de hoogte van je bestelling

Niet