Pluspunten

Snel duidelijk en goede prijs

Pluspunten

Duidelijke website, nieuwe producten, snelle bezorging helemaal tevreden.

Pluspunten

Hele goede service! Artikel was de volgende dag al bezorgd.

Pluspunten

Prima geregeld en product supersnel in huis!

Pluspunten

Super snelle bezorging

Geen!!!!

Pluspunten

super snelle levering! en gratis.....heel fijn.

Pluspunten

Zondag's besteld, S'maandags in huis

Pluspunten

Top bedrijf! Ze doen er alles aan om internetshoppen makkelijk en leuk te maken. Binnen een dag heb ik altijd mijn bestelling binnen en is altijd leuk en keurig verpakt. Ook bij retour hoef je je geen zorgen te maken: ze doen echt niet moeilijk en zijn juist heel behulpzaam als je iets wilt retourneren. Verzenden en retour is gratis. KLantenservice is professioneel en heeft veel verstand van zaken. Je hoeft ook nooit (lang) te wachten op een antwoord. Voor mij, en ik bestel al jaren bij Coolblue, is dit echt de beste webshop ever!

Geen. Ik heb al heel vaak besteld en alles gaat altijd goed, en snel!

Pluspunten

Snelle levering, goede service. Alle informatie die ik nodig had was op de site te vinden. Mijn bestelling werd in twee verschillende dozen bezorgd en ik kon ze allebei volgen via TNT post waardoor ik precies wist wanneer het bezorgd werd. Hoge kwaliteit spullen en betrouwbare hoogstaande service, dat zie je alleen helaas ook in de prijs.

prijs

Pluspunten

Goedkoop, supersnel, op zondag geleverd!

Pluspunten

Groot aanbod, snelle levering

Pluspunten

- scherpe prijs - snelle levertijd - klantgericht - informatie over bestelproces

Pluspunten

Gewoon houden aan de afspraken en het juiste product leveren

Pluspunten

Duidelijke website. Super snel bezorgt. Erg tevreden.

Ga zo door !

Pluspunten

Je word goed op de hoogte gehouden hoe het met je pakketje zit en wanneer hi aan kwam

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, supersnelle levering,ook op zondag en netjes verpakt. prima

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke site & snelle levering!

Pluspunten

Makkelijk besteld. Snel bezorgd. Alles dik in orde. Website en zelfs door hebben grappige onderdelen.

Niets.

Pluspunten

- Artikel voldoet aan verwachtingen / aan de uitgebreide productbeschrijving op de website. - Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus. - Snelle levering, ik heb gekozen voor nog een dag later maar je kunt het de volgende dag al in huis hebben.

Pluspunten

Ik bestelde zowat midden in de nacht en 14 uur later lag het op de stoep. Zo zie je het zelden. Perfect! En ook met humor, altijd goed.

Niet té veel mailen. Nu word je voor elke poep en scheet geïnformeerd. Dat kan minder, net té.

Pluspunten

- snelle service - wachttherapie - goed op de hoogte gehouden over status van pakketje

- dozen passender maken, ik kreeg een ontzettend grote doos met veel lucht verpakt