3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service

Helaas heb ik de verkeerde pakbon erbij zitten en aangezien ik de weekendtas wil ruilen is dat een probleem. Hopelijk is daar een oplossing voor.

Pluspunten

Snelle levering Goede retourmogelijkheden Vriendelijk en service gericht

Pluspunten

Snel, betrouwbaar en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

snelle levering, goed product kortom maakt waar wat ze beloven!!!!

Pluspunten

Zeer snelle levering. Prachtige tas.

Pluspunten

Perfecte service via mail en sms. Zo hoort het. En midden in de Sint-drukte gewoon op tijd leveren.

Pluspunten

Snelle levering Geweldige service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Assortiment is goed, veel keus, tegen redelijk goede prijzen. Gehele afhandeling en service is ook goed en leuk, net ff anders dan de rest.

Voor 23:59 besteld, volgende dag in huis.....helaas werd dit een dag later. Snap ik door de sinterklaasdrukte, echter helaas was de Sint bij ons alweer vertrokken toen de postbode voor de deur stond

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Is uiteindelijk goed aangekomen.

Beloofde levertijd geheel niet gehaald. Belooft was volgende dag tussen 18:00 en 20:00. Planning werd in eerste instantie een dag later. En het werd uiteindelijk 2 dagen later. :-(

Pluspunten

's Avonds om 23.00 uur iets besteld en de volgende dag al in huis! Geen verzendkosten

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verpakt.

Pluspunten

Snel en nietjes afgehandeld. Zo doorgaan.

Zuinig met verpakking.

Pluspunten

Helemaal Top, en gewoon op zondag afgeleverd.

Pluspunten

snel binnen, goede reviews

Pluspunten

Super snelle levering.

Pluspunten

Ik ben erg blij met de service van dit bedrijf. Ik heb op vrijdagavond rond 22:30 een bestelling gedaan, de volgende ochtend kon ik gelijk kijken hoelaat mijn bestelling bezorgd zou worden en om 16:00 had ik mijn rugzak binnen.

Pluspunten

- Lichtgewicht - Waterdicht - Multifunctioneel, klimmen, wandelen en (lichtgewicht) backpacken - Uitbreidbaar 30 tot 45 liter - Mooie afwerking met aandacht voor details

- Binnenin zou een waterzak/laptop vak op het rugpand handig zijn geweest. - Zijvakken in mesh aan de buitenkant voor snel toegang tot kleine spullen was ook wenselijk geweest (Is eventueel op te lossen door eigen externe tasjes aan bevestigingslussen te hangen).

Pluspunten

100 procent tas was netjes verpakt aflevering helemaal oke

Pluspunten

Snelle levering. Levering op toegezegde datum. Mooie prijs voor de rugzak.

Pluspunten

Ik kreeg een prachtige rugzak in de kleur blauw, precies het goede merk en kleur. En het leuke was dat de bestelling 1 dag later al, op zaterdag, af geleverd werd door een aardige man van besteldienst in een keurig wit busje. Ik ben reuze blij met dit, voor mij nieuwe, internetbedrijf.

Pluspunten

zo besteld 1900 uur ma 1600 bezorgd

op de site stond dat het tussen 19-21 bezorgd zou worden. Dat werd 5 uur eerder, gelukkig waren we thuis

Pluspunten

Supersnel: Zaterdagavond besteld en zondag net na de middag geleverd! Toppie