Pluspunten

Snelle service, goed product, snelle en duidelijke communicatie

Pluspunten

Snelheid van levering!

Pluspunten

snelle levering je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorging goed ingepakt

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

de webwinkel en aanbod

de bezorging was DRAMATISCH slecht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

*Kwalitatief goed *Zeer veel opbergruimte *Eigenlijk een van de weinige laptoptassen voor ''jongeren'' *Handig opbergelastiek voor je drinken zodat dat niet in aanraking komt met je laptop, als er toevallig iets lekt. *Zit zeer comfortabel op je rug

17 inch dus eigenlijk geen 17.3 inch wel jammer. heb een 17.3 en hij past echt net niet in het laptop vak wel in het grote vak gelukkig. alleen 18 inch laptoptassen heb je dan weer niet in deze style.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uiteindelijke bestelling volgende dag opgehaald bij TNT

Ik had een aanbieding in mijn winkelwagen gestopt, alles ingevuld qua betaal gegevens etc., toen ik door klikte kreeg ik een scherm waarop stond "uw winkelwagen is leeg". De aanbieding bleek niet meer op voorraad te zijn. Ik heb gebeld met de helpdesk, die konden mij helaas niet verder helpen. Uiteindelijk heb ik een andere kleur en een duurdere rugzak gekocht. Ik kreeg ook wel veel mailtjes.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Onwaarschijnlijk snelle levering!!!

Zou t niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid.

Andere kleur rugzak geleverd dan was besteld.

Pluspunten

Duidelijke site, op tijd bezorgt, netjes verpakt, ik ga hier zeker weer bestellen.

?

Pluspunten

Supersnelle levering. Binnen een dag al in huis. TOP

Pluspunten

Snelle verzending. Netjes verpakt.

Rare geur aan de tas.

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering

Pluspunten

Super goede service , een dikke pluim

Pluspunten

Pluspunten

Ik heb de Vaude fietsrugzak via Rugzakcenter.nl gekocht afgelopen week. Ik heb er 40 euro voor betaald wat absoluut niet te veel is voor de kwaliteit rugzak. De tas was de volgende middag binnen. Gelijk getest, de volgende dag honderd kilometer gefietst, wat kleding, eten en boek in de tas. Je voelt hem absoluut niet zitten tijdens het fietsen, vooral de heupband maakt dat het niet aan je schouders en nek trekt. Verder zit er een plastic plaat in waardoor je geen last hebt van bagage dat in je rug prikt. De kussens aan de achterzijde geeft ventilatie waardoor ik minder last had van een erge zweetrug. Verder zit er een mooie regenhoes ingebouwd, een vak voor een drinkzak met gat voor een slang, een voorvakje en je kunt ook nog een riempje vastdoen bij de borst. Dus het product is prima! En dankzij rugzakcenter.nl kon ik er snel een gemakkelijk van genieten!

Pluspunten

Snelle levering Mogelijkheid ander afleveradres Mogelijkheid ander tijdstip van levering

Pluspunten

Perfect op tijd ontvangen , keurig ingepakt

Pluspunten

Ik ben heel tevreden! Bedankt :)

Pluspunten

Netjes geïnformeerd tijdens leveringsproces, mooie doos en goed ingepakt. Zeer professioneel!

Pluspunten

snelheid, productinfo, foto's en video

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk bestellen, supersnel en op zondag geleverd

Zodra de koerier zijn lijst met pakketten heeft een vertrokken is moet er een schatting van de bezorg tijd gegeven kunnen worden dan 'tussen 12 en 20 uur.... Zou fijn zijn als jullie met KPN kunnen regelen dat ze ( zonder beloftes) een schatting geven op mijnpakket.

Pluspunten

- Snelle levering - Groot aanbod - Veel keuzemogelijkheden

- Meer rugzakken speciaal voor dames

Pluspunten

-Breed assortiment -Veel en uitgebreide informatie, bovendien is er bij veel producten een handige video aanwezig waarop het product wordt gedemonstreerd. -Goede en snelle afhandeling van bestelling en vlotte bezorging

-Vragen over het bestelde product werden onjuist beantwoord

Pluspunten

uitstekende communicatie, goede website, uitstekende levertijd, prima verpakt, alleen maar goeds. online kopen bij Coolblue is me tot nu toe altijd heel goed bevallen.

geen