Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke webshop en erg snel bezorgd

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, je kan zelf kiezen welke dag Goede service, met extraatjes Duidelijke communicatie

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit

Pluspunten

prima logistieke dienstverlening. de venstertijden voor levering werden keurig per sms gestuurd en binnen de aangegeven tijd werd het product geleverd. Top! ook de zondag-levering werd als welkom beschouwd, aangezien het product maandag er op gelijk nodig was. Super Cool!!

Pluspunten

Prima producten, Goede en snelle levering.

Pluspunten

snel en prettig

goedkoper.

Pluspunten

Zoals gebruikelijk, supersnelle levering, marktconforme prijzen, duidelijke en heldere administratie en informatie incl. bezorgtraject, 100% tevreden

Pluspunten

Tas is keurig op tijd afgeleverd. Prima tas met extra vak voor laptop en nog voldoende ruimte voor notitieblok e.d.

Pluspunten

Snelle en goede levering, goeie prijzen en de filmpjes over de artikelen zijn erg handig! Er zijn een hoop webwinkels die Coolblue als voorbeeld zouden moeten nemen.

Een iets uitgebreidere collectie.

Pluspunten

Ik had voor mijn dochter een rugzak voor haar verjaardag gekocht (merk en kleur wel gecheckt (-;), maar hij bleek te groot. Ondanks het feit dat ik 'm langer dan twee weken geleden had gekocht, had ik binnen vijf dagen een andere in huis. Goede service!

Pluspunten

Zeer snelle levering helemaal top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op tijd bezorgd en duidelijke info over wanneer het pakket bezorgd zou worden. Geen problemen.

Retourneren vind ik een beetje een gedoe omdat je eerst een retour moet aanvragen. Hierna moet je wachten tot je een mail krijgt. Hierin zitten twee PDF bestandjes die je moet uitprinten en invullen. Pas dan kun je het pakket retourneren.

Pluspunten

snelle levering goed en veilig ingepakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed verpakt en gratis bezorging van mijn pakket. Garantie is ook erg prettig en het gratis retourneren.

Website vind ik wat te druk overkomen. Er staan zoveel dingen op één pagina, dat ik soms niet weet waar ik moet kijken.

Pluspunten

Super snel

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke internet site , makkelijke zoek functie

Bezorg service laat te wensen over als jullie site mededeelde dat het over twee dagen in huis is en dit niet het geval is , zijn wij als klant niet zo vrolijk

Pluspunten

Super snelle levering en duidelijke site

Niet noemenswaardig

Pluspunten

ongelooflijk snelle levering! Voor 23;59 besteld en morgen in huis is fijn.

Mijn rugzak zat in een HEEL grote doos. Dit vind ik persoonlijk niet milieubewust en daarom zou het mooi zijn als er gekeken wordt naar kleiner en duurzamer verpakkingsmateriaal.

Pluspunten

De hele bestelling is bij mij heel erg goed verlopen, erg tevreden met de service. Daarnaast in een leuke doos geleverd, en de website zit erg strak in elkaar, met tips & tricks in een leuk jasje gepresenteerd

Het zou fijn zijn als je bij je aankoop al een tijdvak voor levering kunnen aangeven.

Pluspunten

Snelle levering. Scherp geprijsd.

Pluspunten

Snelle levering... Top!!!

Pluspunten

Zeer snelle levering. Scherpe prijs, Gratis verzending. Goed verpakt.

De verpakking zou wat kleiner mogen -> minder afval.