Pluspunten

Alles was positief

Pluspunten

overzichtelijk, makkelijk producten vergelijken. duidelijke uitleg van de producten. snelle levering.

Pluspunten

nog sneller dan verwacht ontvangen!

Pluspunten

Duidelijke communicatie, supersnelle levering, zelfs waarschuwing dat levering later zou kunnen zijn door staking bij postbezorgers. Dat was niet het geval. Binnen anderhalf uur mailtje dat het apparaat ingepakt was en ter verzending aangeboden. Wat wil je nog meer? Super!

Wel een hele grote doos, loze ruimte gevuld met plastic. Er zij systemen die " box THE fill, ipv fill THE box (Neopost technologies) Ideetje?

Pluspunten

Snelle afhandeling. Zeer goed

Pluspunten

Snelle service echt perfect!

Pluspunten

Ik ben 100 % tevreden

..?...??.

Pluspunten

Fantastisch logistiek proces. Een sapcentrifuge besteld om 23:35. Voor 00:00 uur een sms dat pakket was ingepakt en de volgende dag is het voor 10:00 uur afgeleverd. Super. Je wordt ook perfect op de hoogte gehouden via email en sms. TOP!

Ik heb geen enkel verbeterpunt. Heb reeds meerdere malen besteld en nog nooit een teleurstelling gehad.

Pluspunten

Vlotte service: transparant over de stand van zaken mbt de bestelling.

Pluspunten

Great Machine(s)! Couldn't be more satisfied! Easy to use, to clean and with a minimum level of noise... Just Perfect! Highly recommended!

none

Pluspunten

Snelle levering!

Geen...alles prima geregeld!

Pluspunten

Besteld item werd de volgende dag keurig en in goede staat rond 12 uur afgeleverd. Prima service.

zou ik niet weten

Pluspunten

Eindelijk een Website die doet wat zij beloven, om 23.00 uur besteld en de volgende dag om 14.30 uur in huis, perfect verzorgd en geleverd, ik vindt het bijzonder Cool (TOPPY)

Pluspunten

dat ze hun leveringsafspraak zo ontzettend goed nakomen en ons als klant tussentijds perfect informeren over de status van de order.

ga zo door

Pluspunten

Keurig en snel geleverd

Pluspunten

Snel, betrouwbaar en correct

Pluspunten

Goede informatievoorziening en keurig op tijd geleverd.

Pluspunten

Perfecte service, snelle bezorging. Niets op aan te merken alles perfect!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles was snell met het ontvang, heel goed!!

Pluspunten

Snelle bezorging. Product netjes verpakt. Ze komen hun afspraken na.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Avondbezorging vind ik fijn. Geleverd zoals beloofd. (10 min na eindtijd , maar geleverd) De slow juicer is geruisloos en handig in gebruik. Het is wel weer een ruimte innemend apparaat. Niet alle fruit is geschikt.

Website was voor mij eerst onduidelijk. Moeite met het vinden van de juiste manier om voor speciale avond de bezorging te regelen.

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Snelle levering Goede informatie over orderstatus / verzendstatus (emails en sms) Duidelijke website Genoeg aanbod Verbinding andere webshops van Coolblue, je kan verschillende producten tegelijk bestellen. (bijv een sapcentrifuge en een laptop) Geen verzendkosten voor de meeste producten Ook leveren op zondag! Vriendelijke uitstraling website/emails/verpakking/etc Ze hebben humor