Pluspunten
Makkelijk en snel bestellen
VerbeterpuntenProduct zou vrijdag geleverd worden maar is nog niet geleverd.
Pluspunten
- goede beschrijving - snelle en duidelijke levering - goede prijs
Pluspunten
wat je hoopt van een webshop. snel en betrouwbaar.
Verbeterpuntentja, vooralsnog niet.
Pluspunten
Snelle levering, goede afwikkeling
VerbeterpuntenKennisniveau van medewerkers op de telefonische klantenservice is voor wat betreft scanners (met andere producten heb ik geen ervaring) onder de maat.
Pluspunten
Efficient en betrouwbaar
Pluspunten
Snelle bestelling Makkelijk te gebruiken website (ook mobiel) Goede interface voor betalingen Groot assortiment
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
correct en snelle levering
Pluspunten
Mijn eerste ervaring met Coolblue is prima. Zaterdagavond bleek mijn scanner kapot; ik heb on line een andere scanner besteld, die de volgende dag om 13.30 geleverd. De belofte is waargemaakt.
VerbeterpuntenOp de website werd naast de door mij gewenste HP 300 scanjet ook een installatie "pakket" aangeboden met daarbij een USB-kabeltje (en een USB-stick). Dat suggereerde mij, dat in elk geval dat kabeltje nodig was bij de installatie. Dat heb ik dus ook gekocht, maar in de doos van de HP-scanner zat al precies zo'n kabeltje. Dat heb ik nu onbedoeld dubbel. Een verwarrende aanbieding dus.
Pluspunten
zeer goede service
Pluspunten
Product geleverd zoals afgesproken.
VerbeterpuntenDe scanner gekocht als een cadeau voor mijn vrouw - resultaat: Het was een totale mislukking. Ze wou dat ik de scanner dezelfde dag terugstuur richting CoolBlue. Voordat ik tot deze stap zal overgaan even zelf geprobeerd dit apparaat aan de praat te krijgen. Het heeft mij veel moeite en tijd gekost om de scanner Canon LiDE220 onder Windows 10 betrouwbaar te laten werken. Met de geleverde CD na de installatie ging de scanner al na ongeveer 10 gescande pagina's crashen en werkte niet meer goed. Installatie van de laatste versie van de software gedownload van Canon website lukte pas nadat de oude versie volledig was verwijderd. Nu werkt het goed. De bijgeleverde software is nogal primitief maar goed genoeg voor een snelle scan. Het is geen fout van CoolBlue maar ze zouden een betere review of advies over dit product op de website kunnen hebben. Gezien mijn ervaring zal ik liever een duurdere scanner kopen maar wel een die zonder problemen direct onder Windows 10 werkt. Wat ik wel een beetje raar vond is dat met de orderbevestiging kwam een bijlage Retouren-we-doen-niet-moeilijk. Ook was dit relatief klein product in een onnodig grote doos gestuurd.
Beste meneer Bartek, wat spijtig om te lezen dat het u zoveel moeite heeft gekost om de scanner goed werkend te krijgen onder Windows 10. We gaan direct kijken of we uw tips over het updaten van de software kunnen verwerken op onze website of in een e-mail na aankoop. Bedankt voor uw input daarover. We sturen onze informatie over retouren mee, omdat veel klanten hier vragen over heben. Zo kan eventuele relevante informatie direct opgezocht worden. Mocht u nog vragen hebben over de scanner, kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
Snel, concurrerend, goed verpakt, duidelijke website, breed assortiment ook voor minder gangbare produkten. Mijn scanner was nergens te krijgen en Coolblue had hem gewoon op voorraad liggen! Prima!
Pluspunten
Simpel, snel, goede voorlichting en klantenservice. Breed assortiment.
VerbeterpuntenPrijzen soms wat aan de te hoge kant
Pluspunten
Vriendelijk, goed verpakt, bezorging snel
Verbeterpuntenx
Pluspunten
gisteren besteld - vandaag geleverd
Pluspunten
Nooit gedoe. Altijd op tijd.
Pluspunten
Snelle levering, zelfs op zondag
Pluspunten
Goede klantenservice, snelle levering, nette verwerking van retouren, snelle terugbetaling indien nodig.
Pluspunten
Snelle levering. Ik hoefde zelfs geen nummer op te geven bij afhalen. Na vermelding ik kom een pakketje van coolblue kreeg ik het pakketje zo mee, uiteraard na mijn legitimatie getoond te hebben. Uit de stapel dozen was de blauwe doos snel gevonden. Prima idee om herkenbare dozen te hebben.
VerbeterpuntenGeen
Meer contact met klanten
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie en feedback. Daar gaan we graag mee aan de slag. Zou u misschien kunnen toelichten hoe wij er nog twee sterren bij zouden kunnen verdienen? We horen het graag. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
Snelle levering, zeer gunstige prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, hulpvaardige klantenservice. Apparaat voldoet heel goed aan de verwachtingen.
Pluspunten
Goed spul. Mooi op tijd geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle service. Lage prijs.