Pluspunten

Was helemaal zoals ik had verwacht. !!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

heb ik nog niet

slechte afhandeling van het "cashback" aanbiedingsgegeven, ondanks enkele mails.

Pluspunten

prima bedrijf, de levering was snel met een duidelijke communicatie over de verzend procedure en de producten.

geen

Pluspunten

Pluspunten

Wat reuze handig. Scheerapparaat ging kapot. S avonds nog besteld en de volgende dag al netjes geleverd. Ook word je mooi op de hoogte gehouden van hoever het met je bestelling is.

Ga zo door

Pluspunten

Prima, snelle service

Pluspunten

Perfect geregeld, vanaf het bestellen, sms , tot aan de snelle levering, zelfs op zondag......

ga zo door met jullie dienstverlening

Pluspunten

Goede communicatie, snelle service!

Pluspunten

Hele snelle bezorgservice (zelfs op zondag)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een positief oordeel over Bartjan. Het was een goed gesprekje, hij was vriendelijk en behulpzaam en begreep snel dat hij me moest doorverwijzen. Deze heer Disse bleek de juiste persoon. Hij heeft me kort en helder de informatie gegeven die ik nodig had om een keuze te kunnen maken. Ik ben daar zeer blij mee. En ben hem daarvoor zeer dankbaar.

Dit is de eerste keer dat ik met Coolblue te maken heb. En tot nu toe ben ik daar heel tevreden over. Ik schrik wel als ik te horen krijg dat het bij het ruilen van artikelen wel drie dagen extra kan duren, vanwege de drukte, voordat het betere scheerapparaat wordt verstuurd. Ik kan dan wel meteen testen of het apparaat inderdaad een zware baard aan kan!

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

snelle en goede service

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering en scherpe prijs. De aankoop is helemaal naar mijn zin.

Nog niet gevonden.

Pluspunten

- supersnelle levering - zelfs op zondag! - ideaal voor last minute cadeautjes - ondanks dat ik (bijna) te laat ben met het kopen van een verjaardagscadeautje, zijn jullie precies op tijd!

- de bezorger tekent niks af of laat niks aftekenen, hiervan kan misbruik gemaakt worden?

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service en absoluut niet duur

Op dit moment heb ik geen geen verbeterpunten kunnen ontdekken.

Pluspunten

makkelijk een bestelling plaatsen meteen reactie bij afhandeling geen bezorg kosten snelle aflevering

Pluspunten

Snel, goed en prijsgunstig!

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke webshop, snelheid van bestellen en afleveren.

De koerier zou iets vriendelijker kunnen zijn en de tijd nemen om het pakketje af te geven. Bij mij had de man erg veel haast.

Pluspunten

Duidelijk en snel

Geen mening

Pluspunten

Ik had 22.30 uur besteld toen kreeg ik kort daarna een SMS u pakket is ingepakt.ikdenk dat is raar dat er nu nog ingepakt word,voor 24.00 kreeg ik een mail u pakket ligt op postkantoor nou ja zeg dat gaat snel.volgende dag had ik mijnbestelling.super geregeld ze doen wat ze beloven! Dit verdient een dikke 10.!!

Ik heb geen verbetering! Dikke 10

Pluspunten

- Snelle levering - Duidelijke website

Pluspunten

Goede service . Duidelijke site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelheid, leveren binnen 24 uur

minpunt geen factuur bij de zending waar expliciet om gevraagd was. Klantenservice die pas na 4 uur de vraag kan beantwoorden en dan nog via de mail een factuur stuurt.

Pluspunten

punctuele afhandeling

afleveren zit een hiaat n.l.: besteld op zaterdag, gratis afleveren zondag of bij een ophaalpunt op maandag. gratis maandag is dus niet aan de orde!!! beetje raar, of onduidelijk??