Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Prompte levering, redelijke prijs

De presentatie van de verschillende scheerapparaten kan overzichtelijk. Zelfs binnen het merk Braun is het niet zo duidelijk wat de voor- en nadelen van de diverse types of series zijn.

Pluspunten

Goede site. Snelle levering

Pluspunten

Snel en een goede prijs. Werd zelfs op zondag bezorgd. Terwijl ik daar helemaal geen behoefte aan had.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

besteld product op voorraad en de volgende dag geleverd, TOP!

Pluspunten

Enorm assortiment met vrijwel alle merken, Direct zien of een artikel op voorraad is. Zeer snelle levering, zelfs op zondag. Conclusie; niet altijd goedkoper als andere leveranciers, maar bovenstaande argumenten geven toch de doorslag,

Bij bestelling op vrijdag voor 23.59 wordt artikel op zaterdag afgeleverd, alleen wordt dan als aflevertijdstip genoemd; 08.30-21.30 ! Gevolg; je moet thuisblijven tot aflevering, je kunt geen andere activiteiten plannen. Totaal is het toch zeer prettig bestellen.

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

Voor mijn aankoop was de informatie op de website prima. De afwikkeling was lekker vlot (een dag later kon ik het pakje ophalen, wat wel fijn was met een kapot apparaat dat het niet meer deed).

Pluspunten

Snel bezorgd ! Top scheerapparaat ! Kortom Coolblue is top !

Pluspunten

zeer snelle levering

Pluspunten

Overzichtelijke website Bizar snelle levering Goede/correcte en tijdige informatievoorziening. (order, uitlevering etc.)

Pluspunten

Mijn scheerapparaat ging op zaterdag stuk .Op zondag werd de nieuwe volgens afspraak bezorgd.Geweldige service.!!!!!

Pluspunten

Zeer goede service en goede behandeling van vragen. Prima klantenservice die je via mail uitstekend op de hoogte houd over dat wat er met jou bestelling gebeurt.

Ga zo door!

Pluspunten

prima scheermesjes, gemakkelijk te verwisselen met de oude, botte mesjes

Pluspunten

zeer goede tracking info! binnen 18 uur had ik het apparaat in huis. heb het nog niet gfebruikt, dus kan niet zeggen of het apparaat zelf prima is.

Pluspunten

Volgens afspraak, meteen de volgende dag in huis.

geen

Pluspunten

Veel keuze Goede vergelijkingsmogelijkheden Zeer snelle levering

Pluspunten

Snel en betrouwbare webwinkel ik heb er al verschillende keren iets besteld

Pluspunten

Snelle, betrouwbare service

Pluspunten

Ruime keuze

Pluspunten

Heldere website. Goede uitleg leveringsproces. Goed mailverkeer m.b.t. status verzending.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Prijs veel te hoog; bij Conrad zag ik helaas te laat hetzelfde produkt voor 10 euro minder!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

handig formaat

Had liever roterende trimmer, komt makkelijker bij kleine haartjes. Aan-uit schakelaar een beetje primitief

Pluspunten

Snelle afhandeling en levering