Pluspunten

Snelle levering.

Ik zou het niet weten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

hetzelfde toestel blijkt 97 euro te kosten bij Wehkamp, ik heb er ca 120 voor betaald

Pluspunten

De snelheid van levering was zeer positief. Verder heb ik de telefoon één uur geleden geactiveerd dus veel kan ik er nog niet over zeggen. Moet eerst nog eens leren omgaan met deze nieuwe "machine".

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Toestel ziet er fantastisch uit. Heeft een groot telefoonboek voor 50 namen, ook prima. Heeft diverse muziektonen,ook wel leuk. Toch heeft dit toestel een groot gebrek, en dat is in de info van Cool Blue niet duidelijk weergegeven. Ik citeer uit de info van Cool Blue;Altijd goed te verstaan. Ooit wel eens het probleem gehad,dat je een oproep mist omdat je de telefoon simpelweg niet hoorde overgaan? Met de Fysic FX 6020 is dat probleem uit de wereld. Zo is het belvolume van de telefoon instelbaar. Het belvolume gaat niet verder dan 5, en dat is te zacht. Ik ben dus verplicht de telefoon de hele dag bij ij mij te dragen, om geen oproep te missen.

Ik zou deze telefoon niet gekocht hebben, als ik had geweten dat er maar 5 belvolumes opzaten. Het was beter geweest om het belvolume op 10 te zetten, en de beltonen op 5. Hebt u nog tips om het belvolume te verhogen, dan graag uw advies. Op dit moment zou ik het bedrijf niet aanbevelen. ( Helaas )

Pluspunten

Super snelle levering top

Pluspunten

Ik was verbaasd dat alles perfect verliep. Hulde Vr. gr. A.Vis

Pluspunten

prima geregeld

Pluspunten

snelle levering en ook nog gratis.

Pluspunten

snelle levering. emails over verzendproces. goed bereikbaar. snel antwoord na vraag per email. veel bezorgtijdstp=opties, ook voor de zondag!

geen

Pluspunten

snelle service, mooie telefoon met grote cijfers

Pluspunten

Geweldig duidelijk gewoon gaaf en...had hem heel snel binnen,,, de volgende dag al. A.Klomp,

Pluspunten

Prima telefoon, helemaal voor de prijs. Heb hem voor mijn moeder besteld. Mooie grote toetsen, helder display, geen overbodige franje. Wel dingen die voor een oudere makkelijk kunnen zijn: als je een nummertoets indrukt, krijgt je te horen welke toetst het is. Kun je ook afzetten. Verder een SOS-knop aan de achterkant, waarmee in een klap 4 sms'jes naar vooraf ingestelde mensen worden gestuurd. Uiteraard weer snelle levering. Cool Blue is een van de weinige die beloften op dat gebied nakomen. Geregeld bestel ik iets bij Bol.com ('morgen geleverd') waarna ik dagen moet wachten. Dit is andere koek.

Als ik ga zoeken, eentje dan: de achterkant gaat er wat lastig af. Nodig om SIM-kaart erin te doen. Maar ach, dat doe je maar 1 keer.

Pluspunten

Alles volgens afspraak snel geregeld

geen

Pluspunten

Veel keuze snelle levering alles zeer duidelijk dus wat wil je nog meer

Geen kunnen vinden

Pluspunten

Inderdaad s'avonds besteld en de volgende dag bezorgd! Super service.

Pluspunten

Goede website, ruim assortiment, snelle foutloze levering. Goede opvolging van het bezorgingsproces via Post NL, met fijne informatie over tijdstip en in dit geval uitsteltijdstip van levering.

Pluspunten

Op woensdagavond 22:00 een telefoon bestelt voor mijn vader! Donderdagavond was hij al binnen! Top top top! Dit maak je zelden mee!

Pluspunten

Ruime keuze Goede prijs/kwaliteit Makkelijk te bestellen Snel in huis.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

telefoon werk goed

pakket was erg nat, heb hem toch aan genomen,

Pluspunten

zeer tevreden, snelle service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi. Niet ingewikkeld en toch zit er veel aan en op.

Wit besteld, zwart gekregen!! Minpuntje dus Verder vind ik de spullen vreselijk licht (gewicht). Als je er naar kijkt vallen ze al om.

Pluspunten

Prima en overzichtelijke website, nette prijzen, komt betrouwbaar over en dat is bevestigd na ontvangst van het bestelde product. Keurig de toezegiingen nagekomen.