2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik kan nog geen oordeel geven aangezien mijn kleindochter mij moet helpen met het installeren van de smartphone want de tekst die ik heb gedownload is mij nog niet voldoende duidelijk . Zodra ik er mee kan werken zal ik een oordeel schrijven.

Een betere gebruiksaanwijzing met een stap voor stap begeleiding.

Pluspunten

Empira senioren telefoon met GPS besteld. 's avonds om 22:00 uur. Hij werd keurig de volgende dag om 12:30 uurbezorgd. helemaal top

Pluspunten

zeer snelle levering

Pluspunten

snel geleverd en verder alles goed

zeer kleine letters op gebruiksaanwijzing.; maar site maakt het weer goed!

Pluspunten

Betrouwbaar. Snelle levering en uitgebreide informatie daar over. Degelijk product.

Pluspunten

Bij de levering zat geen factuur, komt die later?

Pluspunten

Precies uw beloftes,alles naar wens.

Naam niet helemaal correct.Klijn(j).

Pluspunten

Snelle afwerking van het bestelde product, verzending is goed te volgen. Prijs kwaliteit staat in verhouding, makkelijke betaling wijze.

Het tijdvak van aflevering wat door post nl word afgegeven word echt niet gehaald zij komen veel later dan aan gegeven. Als dat verbeterd kan worden zou dat een goede verbetering zijn.

Pluspunten

Zeer tevreden! Van de snelle bezorging ! En tevreden over de hele linie!

Pluspunten

Bestelling gedaan om 23.45 uur. Coolblue doet echt wate ze beloven, pakketje werd de voldende dag om 13.30 uur afgeleverd!

Pluspunten

Duidelijke overzichtelijke website, goeie communicatie omtrent verloop bestelling. Meedere bezorgmogelijkheden en snelle levering

Pluspunten

Duidelijk en correct

Pluspunten

Snelle bezorging van gekochte spullen

Pluspunten

Prima, om ca. 22:00 besteld, en de volgende dag in huis, en tegen een zeer scherpe prijs. Ben dus zeer tevreden

Pluspunten

Top en zeer snelle keurige service

Pluspunten

voor zover ik het kan beoordelen is het een prima toestel en lekker makkelyk te bedienen.

Pluspunten

Precies als afgesproken. Op tijd geleverd en een goed product!

Pluspunten

- Perfecte administratieve organisatie; bestel/afrekenprocedure is helder en goed uitvoerbaar; - efficiente snelle klantvriendelijke organisatie; - duidelijke video instructie.

Weet ik niet

Pluspunten

Snelheid afleveren