Pluspunten

Grote sortering, leuk geprijsd. Prbleemloze bestelling en vlotte levering.

Ik zou het niet kunnen verzinnen.

Pluspunten

Heel goed geïnformeerd over het Process. En de klantgerichtheid was zeer goed.

Pluspunten

Snelle levering volgens de belofte. Helemaal prima!

Nee

Pluspunten

Zoals beloofd senlle levering. Product was wat ik ervan verwachtte.

Pluspunten

Hele snelle bezorging, goede website, goede communicatie. Uitstekend.

Pluspunten

Betrouwbare en snelle levering. Goede en uitgebreide productinformatie

Ik had een week gewacht voordat ik een bestelling op een eerder geselecteerd product wilde plaatsen. Toen bleek het niet meer op voorraad. Wel een goed alternatief gevonden. Wellicht is het handig om te melden dat een product beperkt voorradig is.

Pluspunten

Snelle levering Overzichtelijke site met goede informatie

Breder assortiment

Pluspunten

Snelle levering, mooie slaapzak voor een mooie prijs!

geen

Pluspunten

Snelle verwerking, optimale service, goede communicatie, TOPPER!!

Pluspunten

Snel en netjes geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verpakking en verstuursysteem is okay. Assortiment is ruim voldoende.

Voordat men de mail uit doet dat iets niet voorradig is eerst nakijken. Nu kreeg ik nadat ik besteld had een mail 's avonds laat dat een deel van de bestelling niet voorradig was. Daags erna een mail dat het ontbrekende wel aanwezig was maar slecht gekeken. betekende wel dat alles een dag te laat werd opgestuurd en dat ik met de helft van de bestelling weg moest. Ik vertrok een dag eerder als dat bestelling compleet geleverd werd. Iritant als men uit gaat van 24 uurs service.

Pluspunten

Snel antwoord op vragen. Snelle levering en over alle stappen in het bestel proces word je goed op de hoogte gehouden. Ook de site is overzichtelijk.

Het is niet zo makkelijk om ook andere producten te vinden door de vele verschillende websites.

Pluspunten

Overzichtelijke website(s). Groot aanbod. Supersnelle levering in perfecte verpakking.

Pluspunten

Vanaf het moment dat je je order plaatst tot aflevering perfect geregeld, voormij de BESTE INTERNETSHOP!!!!

Pluspunten

Het was mijn eerste aankoop bij Coolblue/slaapzakkenstore en om eerlijk te zijn had ik mijn twijfels om voor de goedkoopste te gaan. Het prijsverschil met een locale ondernemer was dermate groot dat ik het risico genomen heb. Binnen 24 uur had ik mijn slaapzakken in huis. De logistiek is zo goed geregeld en ook de communicatie is perfect geregeld. Ik ga zeker vaker bestellen bij Coolblue.

Tot nu toe geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben tevreden over de gang van zaken bij Cool blue. De goede verzending en betaling via Ideal lopen prima.

Pluspunten

Snelle bezorging, leuke verpakking en humor! Ik ben tevreden!

Pluspunten

Komen gemaakte afspraken na en de omschrijving van het product klopt met hetgeen wordt geleverd! Levering snel èn volgens afspraak. Zeer tevreden.

Pluspunten

Bestelling snel en goed afgewerkt. Bezorging Vandaag besteld morgen in huis. Perfect.

Pluspunten

Supersnel, prima prijzen

Pluspunten

De snelle levering is erg prettig en de websites zijn zeer gebruiksvriendelijk. De klantenservice bleek uiteindelijk uitstekend. In eerste instantie was er iets misgegaan bij de bestelling omdat één artikel niet op voorraad was. Het vervangende product was iets duurder waardoor er nog een klein bedrag openstond (ongeveer 0,5% vh totaal). Hierdoor stond de hele zending in de wacht, wat niet zo handig was gezien ons vertrek de volgende dag en we deze spullen daarvoor nodig hadden. Met één telefoontje was echter alles geregeld: levering per koerier (betaald door Cool Blue) en de meerprijs verviel. Zelfs nog een kaartje in de bus met excuses... Postorderbedrijf met een persoonlijke twist, leuk...

Bij de klantenservice gaat kennelijk niet iedereen hetzelfde om met dezelfde vragen. Aanvankelijk moesten we de meerprijs van het vervangende product zelf betalen (klein bedrag echter), terwijl dit bij het volgende contact voor verbazing zorgde. Daarnaast was een bedrag van 420 € voldaan, maar bleef de verzending aanvankelijk uit door een resterend bedrag van 2€, waarvan het door vermelding van uiterlijke betaaldatum leek alsof dit later betaald kon worden.

Pluspunten

Mijn spullen werden snel geleverd door slaapzakstore en waren goed en veilig ingepakt.

Geen.

Pluspunten

nette, snelle levering.

geen. Maar @postnl: als jullie tijdvakken van 2 uur aanbieden, zorg dan dat het ook in dat tijdvak geleverd wordt. Nu was het anderhalf uur later.

Pluspunten

goede kwaliteit, snelle levering, goede prijs

de omschrijving was niet helemaal volledig; stond "opberg tas met schouderband" maar ik kreeg iets anders dan verwacht