Pluspunten

Super service. Horloge binnen 2 jaar defect geraakt mocht een nieuwe uitzoeken, model was niet meer leverbaar.

Niet meer in zee gaan met postnl. Zet zelf een bezorgservice op.

Pluspunten

Snel en accuraat! Goede service!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Groot assortiment

Via de website wordt aangegeven dat het pakket de volgende dag om 08.30 op het afhaalpunt ligt. NA bestellen blijkt dit 16.00u te zijn. Daardoor kwam dit pakket voor mij te laat aan. Het pakket bleek achteraf niet eens verstuurd te zijn dus kwam het nog een dag later. Een teleurstellende ervaring en dat was ik na meerdere eerdere bestellingen niet van Coolblue gewend. Eerdere bestelervaringen waren positief

Pluspunten

Duidelijk. Leuke speelse communicatie.

Nee

Pluspunten

Snelle levering Goed verpakt Goede prijs

Pluspunten

Snelle levering goede voorlichting over de stand van zaken van de bestelling

Pluspunten

Snelle en frisse service!

Pluspunten

Als ik een basisschooljuf zou zijn, kreeg Coolblue een 10+ voor hun klantenservice. Ze zijn ontzettend goed bereikbaar via diverse kanalen (ook op zondag) en zeer behulpzaam. Ik stelde een vraag over de bestelling van een specifiek product, kreeg binnen enkele minuten antwoord en hoefde het bestelproces niet eens meer te doorlopen: ik kreeg gewoon een mailtje met een betaallink. Ideaal geregeld, daar kan menig webshop nog een puntje aan zuigen!

Pluspunten

Super goede service. Snelle levering

Pluspunten

Nergens was het model I-watch te krijgen die mijn vrouw graag wilden hebben. Via internet bij jullie gekomen en was best sceptisch over de levertijd van één dag. Maar zoals afgesproken werd hij optijd geleverd....petje af!

Geen idee

Pluspunten

- Overzichtelijk - Snel - Breed assortimenent - Klantgericht

- Pakketje net gemist, volgende dag pas opnieuw bezorgd. Dit heeft erin geresulteerd dat ik bij de Media Markt uiteindelijk het product heb moeten aanschaffen omdat ik het echt die dag nodig had. Met als gevolg dat ik het product van cool blue weer moet retourneren.

Pluspunten

Snelle levering, goede productomschrijving.

Pluspunten

Snelle leverin

Pluspunten

Precies volgens afspraak bezorgd.

Bij de order stond bezorgen gratis. Toch stelde het systeem 9,95 Euro bezorgkosten voor als je de dag erna wilde. Gratis was het kennelijk alleen als je geen tijdlimiet kon stellen.

Pluspunten

Snelle levering Goede informatie Houden zich aan de afspraak

Pluspunten

Heldere website, de te zoeken spullen zijn snel gevonden en informatie is to-the-point. Leveren doen ze altijd snel, punctueel en conform toezegging en je wordt exact op de hoogte gehouden

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Pluspunten

Klanten goed te woord staan. Klanten goed te helpen bij hun keuze Klanten adviseren en uitleg geven over retourneren of om welke situatie dan ook.

Zou ik op dit moment niet weten. Ik ben zeer tevreden over Coolblue en heb er vaker gekocht de afgelopen jaren en ik wil ook iemand vriendelijk bedanken voor het aardige kaartje welke via de post kwam van Coolblue.

Pluspunten

Supersnelle levering, prettige communicatie! Daar wordt je vrolijk van.

Pluspunten

Snelle levering.

De vraag was of ik blij ben met Coolblue. Ik erger mij eraan dat als ik op de site van BVA kijk, deze door mij bekeken producten op alle bekeken site's terug komen via... Coolblue. (Grote ergenis, en gaat mij remmen in het kopen bij Coolblue)

Pluspunten

Makkelijke en duidelijke website. Kon makkelijk kijken of het product op voorraad was en wanneer het er zou zijn. Uiteindelijk gratis laten verzenden naar een ophaalpunt, was er de volgende middag al.

Geen.

Pluspunten

klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid, service en site

cliché, maar zou echt niets kunnen noemen

Pluspunten

Snelle levering. Zag er keurig uit. Ik ben helemaal happy

Pluspunten

uitstekende service, zeer snelle hulp bij problemen met bestelling. mijn bestelling werd zonder problemen omgeruild, binnen no time had ik het omgeruilde in huis, klasse!

keep it up!