Pluspunten

Super snelle levering voor een mooie prijs. Een bedrijf met bezieling, daar houd ik van. Ga zeker meer inkopen doen bij Cool Blue.

Pluspunten

Snelle levering,ook op zondag Netjes verpakt Makkelijk bestelproces

Pluspunten

- Snelle levering - Snelle support/helpdesk - Goede kwaliteit - Goede prijzen (soms iets duurder dan anders, maar prima)

- soms mist er wat info in de beschrijving van een product, bijvoorbeeld, of het horloge waterdicht is, en of een horloge een mobiel apparaat nodig heeft om the syncen etc. Dit moet je dan apart vragen aan de helpdesk, wat binnen 1 uur gebeurd is, maar vandaar geen 10, maar een 9.

Pluspunten

Kwam 'per ongeluk' op de site terecht. Die sprak me onmiddellijk aan door devriendelijke opzet. Het reclamefilmpje over hoe een bestelling wordt verwerkt, met opspringende medewerkers die meteen een pakje gaan verzorgen, zorgt voor de vrolijke noot. Heb geen moment getwijfeld over nog ergens anders kijken. Ook de vrolijke gezichten doen het gied! Bezorging was ook perfect. Kortom: een 20!

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle levering en alles goed

Er stond niet bij dat je een computer nodig hebt om tedownloaden of ik heb het niet kunnen zien. Niet iedereen heeft een computer en ik heb nu een probleem

Pluspunten

Erg snelle levering, goede prijs!

Pluspunten

Snelle levering bij huis zoals beloofd Aftersales service in winkel super en behulpzaam

zou het niet weten

Pluspunten

Duidelijke site. Goede nazorg - bestelling 1 dag te laat bezord ivm storing PostNL, direct een mailtje ontvangen met een leuke tegemoetkoming! Duidelijke video's. Snelle bezorging.

Op het moment geen.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt. Ik ben er blij mee!

Pluspunten

Ik ben zeer onder de indruk bezorgen op zondag wauw ik kon gelijk aan de slag.

Pluspunten

Super snelle levering!!! Uitstekend service!!!

Pluspunten

Product Fitbit horloge zeer snel via zoekfunctie gevonden op zaterdagavond en zondags al in huis!! Top@

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, zelfs op zondag. Wordt op de hoogte gehouden wat er met je bestelling gebeurt

Pluspunten

Gemak en snelheid! De meest klantgerichte webshop keten!

Pluspunten

Doen wat ze beloven kwa levering. Zelf op 2 januari

Geen, misschien revieuws professionals

Pluspunten

Prima afhandeling , makkelijke manier van levering, zelfs tijdens de feestdagen snelle levering.

Pluspunten

* Goede, dat wil zeggen: overzichtelijke, heldere, informatieve site * Zeer snelle levering * Gratis verzending bij bepaald bedrag * Zeer concurrerende prijzen * Heel uitgebreid assortiment * Goede mogelijkheid online om zelf producten te vergelijken

* Gelukkig kan ik er géén geven Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk in communicatie.

Pluspunten

Op 2e kerstdag heb ik een mailtje gestuurd over een probleem met mijn fitbit. Ik kreeg nog dezelfde dag een e-mail dat ik het beste mijn fitbit op kon sturen zodat ze er naar konden kijken. Dat heb ik de 27e december gedaan. De 30e kreeg ik al een nieuwe thuisbezorgd. Dat is pas snelle service.

Pluspunten

De afhandeling en de verzending van mijn aankoop is perfect verlopen,maar dit wist ik al van mijn vorige aankoop.

Pluspunten

Precies gekregen wat ik besteld heb en een hele snelle levering

Pluspunten

Snelle bezorgservice, Duidelijke site

Geen tips, alleen maar goede ervaringen!

Pluspunten

Duidelijke site, duidelijke uitleg met video's en continue geïnformeerd over verloop bestelling

Pluspunten

Volledig volgens verwachting, ze maken waar wat ze beloven!

ga door met elke keer jezelf weer verbeteren!