Pluspunten

Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Voor22u versteld en de volgende dag in huis. Kun je niet van iedereen zeggen.

Pluspunten

Bezorgd de volgende dag. Super netjes verpakt en heel goed op de hoogte gehouden via sms en mail. Wat een geweldig service!!!

GEEN !!!

Pluspunten

Snel, sneller, CoolBlue!

Pluspunten

Snelle en goede service. Duidelijke info en filmpjes over betreffend artikel. Super tevreden

Ga zo door..

Pluspunten

Hele duidelijke site. Specificaties zijn duidelijk per horloge weergegeven. Er zijn veel reviews geschreven. Hierdoor was het voor mij makkelijk om het juiste horloge te vinden. Ben ook nog in een van de winkels langs geweest om de verschillende horloges te bekijken. Ook daar kreeg ik een eerlijk advies, wat bij mijn prijsbudget past.

Pluspunten

Leuke inkleding / concept, met veel oog voor detail. Goed werkende website, mogelijkheid om tot middernacht te bestellen en de volgende dag de bestelling al in huis te hebben. Misschien niet de goedkoopste winkel, maar wel de mogelijkheid om naar een fysieke winkel te gaan.

Welk product je ook bij Coolblue koopt, altijd zitten er wel tegenstrijdigheden in de specificaties t.o.v. de plus en minpunten of specificaties op de website van de fabrikant. Dat maakt het juiste product selecteren lastig, omdat de gegevens niet betrouwbaar zijn.

Pluspunten

Bestelling was binnen een dag al binnen.

Meer afhaalpunt creëren

Pluspunten

- Erg snelle levering - Netjes verpakt - Goede service Erg tevreden!

Pluspunten

Op zondag avond mijn bestelling voor een sporthorloge gedaan ik kreeg daar keurig per E-mail en SMS mijn bevestigingen van. Kon de bestelling de volgende dag na 16.00 uur afhalen bij de service balie van AH, dit was mijn keuze je kunt het ook naar je adres laten verzenden. Al met al dik te vrede met de afhandeling en natuurlijk met mijn sporthorloge.

Pluspunten

Super snelheid van levering. Zelfs op zondag. Goede vergelijking van producten.

Pluspunten

Snelle, nette service en goede informatie aan de klant.

Pluspunten

Snel geleverd en je wordt goed geinformeerd

Pluspunten

- snelle bezorging - doen wat ze beloven - prijs/kwaliteit verhouding

- weinig/geen kortingsacties voor vaste klanten

Pluspunten

Up to date assortiment, super snelle levering

geen

Pluspunten

snelle service, snelle leveringstijd

geen!

Pluspunten

netjes en snel geleverd zoals op de site staat voor 23.59 besteld de volgende dag in huis.

Pluspunten

Hele snelle levering Leuke update mailtjes over bezorging goeie prijs uiteraard.

nvt

Pluspunten

super snelle levering!

Pluspunten

Goede digitale informatie; mogelijkheid om digitaal modellen te vergelijken en op-maat informatie door te bellen; snelle service en bezorging.

Pluspunten

Top!!! Snelle levering!! Goede uitleg op de site via filmpjes.

Pluspunten

Je wordt prima op de hoogte gesteld van het verloop van je bestelling.

Zeker geen klacht hoor, maar misschien een idee. Het YouTube filmpje dat je als klant na afronden van de bestelling kan bekijken toont jullie magazijn en de medewerkers die bestellingen oppakken. Misschien nog leuker om bij de top 10 van de meest door jullie verkochte producten ook daadwerkelijk die doos met dat artikel kan tonen. Maakt het nog persoonlijker.

Pluspunten

Goede en snelle levering zelfs op zondag!! Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang! Super

Pluspunten

Prima verzending

Pluspunten

Snelle levering van het product!! Je wordt prima op de hoogte gehouden omtrent de status van je bestelling.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke en goede site!

Geen.