Pluspunten

Supersnelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De site is overzichtelijk.

Ik vind de keus wat beperkt tot een normale prijs tot vrij hoog. Middensegment? Soms kunnen in mijn ogen de specifiaties uitgebreider.

Pluspunten

Zeer snelle levering gewoon perfect

Pluspunten

duidelijke site, snelle levering, prima product, geen gezeur

levering op dezelfde dag zou echt een onderscheidende factor zijn

Pluspunten

Vlotte, accurate afhandeling van de bestelling.

geen idee

Pluspunten

Snel, netjes verpakt, goede service! Zaterdag besteld, zondag ontvangen, maakt dus waar wat ze beloven!

Geen.

Pluspunten

- Snelle levering - Goede service

- geen

Pluspunten

Inderdaad supersnelle levering

Pluspunten

Als ik alle goede dingen moest opschrijven was fit formuliertje veel te klein :) Coolblue levert waar je om vraagt en wanneer je er om vraagt. Het aanbod is enorm en de mensen zijn veel vakbekwaam.

Blijf zo doorgaan!

Pluspunten

- 1 van de goedkopere - Kwalitatief zeer goede horloge

Stuur een sms op de bezorgdag met de vraag of het product aangekomen is bij de klant, met een nummer voor vragen of opmerking en wens ze veel plezier ermee (Mijn pakket werd zoals wel belooft was helaas niet bezorgt, terwijl op afgesproken addres de deur open stond er iemand achter de balie op de hoogte was (theaterkassa) . Via track en trace veranderde de status van "onderweg' naar "we hebben je gemist". Geen kaartje in de bus, niemand binnen geweest, de bezorger is gewoon niet geweest en had geen zin meer ofzo ?!) 'Savond maar aangeven dat ik het pakket wel ophaal bij een ophaalpunt dan weet ik iig wel zeker dat het aankomt.... Hier kan horloge center niets aan doen, en is dit een dingetje voor postNL. Maar hoe geweldig zou het zijn als een bedrijf checkt of je je pakket binnen hebt en of het pakket in goede orde en helemaal heel aan is gekomen.

Pluspunten

Perfecte en snelle afwerking.

Geen, want snellere en betere afwerking is niet mogelijk.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke en overzichtelijke webshop

Pluspunten

Snelke levering, duidelijke productbeschrijving

Pluspunten

Snelle levering Prettig contact Goed geadviseerd

Geen verbeterpunten ga zo door !

Pluspunten

Goed gedaan met mijn eerste zending

Pluspunten

Veel informatie over de producten waardoor een vergelijking makkelijk te maken is en waardoor je een goede keuze kunt maken

Pluspunten

snel geleverd en goed goed goed, en super aanbod qua horloges en de site maakt het goed overzichtelijke een goede keuze te maken door alle voor en tegens van alle modellen overzichtelijk te presenteren!!! Top!!!

Pluspunten

Goede prijs, zoveel mogelijk informatie tijdens het verzenden. Supersnel ook (zondagavond besteld, maandag in huis)

Meer reclame, zodat het nog bekender wordt (en hiermee verdwijnt de twijfel of het wel of niet betrouwbaar is.

Pluspunten

Snel , goed overzicht. Kan het ook retouren.

Geen idee.

Pluspunten

Goede hulp en advies.

We moesten op zaterdag best lang wachten. Dus rond feestdagen (vaderdag) wat meer personeel.

Pluspunten

- Voor 22.00 besteld, morgen in huis. - Bezorging op de zondag. - Werd op de hoogte gehouden van elke stap van het bestelproces

- Wat mij betreft mag er meer informatie op de site staat over de functies van de sporthorloges. Nu is dit erg beknopt. Prima als je er weinig verstand van hebt maar het ontbreekt als je er wat meer van weet/wilt weten.

Pluspunten

Snelheid van levering. Informatie over de levering via mail. De persoonlijke boodschap op de verpakking (voor de buren). En de heel overzichtelijke en complete website.

Pluspunten

Snel geleverd zelfs in de avond -> goed gedaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Prima geregeld allemaal.