Pluspunten

Goede prijsstelling, snelle verzending. Houden zo!

Pluspunten

Snelle levering, heldere website

Blijf uitbreiden!!

Pluspunten

Uitstekende service. Ik zou eerlijk gezegd niet weten op welk vlak Coolblue nog zou kunnen verbeteren. Zelfs het terugsturen van een product gaat zo simpel. Weinig andere internetwinkels kunnen zich meten met Coolblue. Ik geef ook zelden een 10 maar Coolblue heeft het meer dan verdiend.

Geen, Coolblue is het perfecte voorbeeld van een internetwinkel.

Pluspunten

Duidelijke info, perfecte afhandeling. Ook een keurige mail na het uitverkocht zijn van het product dat ik wilde. Daarna perfecte levering. Jammer dat de prijs inmiddels een paar euro duurder was geworden?

Afgaande op een aanvraag voor een mail als het product er weer is, likt het niet zakelijk de aanvrager voor het blok te zetten met een hogere prijs.

Pluspunten

Komt zijn afspraken over levertijd na Berichtgeving over leveringen heel duidelijk

Pluspunten

Super snelle bezorging. Ze hebben echt alles in huis. Leuke reclames.

Pluspunten

Bestelling: moeiteloos Verzending: perfect Aankomst: zoals beloofd, op tijd

?

Pluspunten

Snelle bezorging, goede prijs!

Pluspunten

Goed beter best

Blijf zo doorgaan

Pluspunten

Snel, duidelijk

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering!

Pluspunten

Om 21.00u besteld, zeer snel daarna de orderbevestiging en de melding dat het product was ingepakt en verzonden zou worden. Ook nog per SMS bericht over de status van mijn order. Klasse!

Zou het mogelijk zijn om met PostNL samen te werken voor een Track&Trace code? Mijn product werd helaas niet de eerstvolgende dag bezorgd, maar de dag erna. Ik ga ervan uit dat dit door PostNL komt maar ik heb daardoor een extra dag in spanning moeten zitten of het überhaupt wel geleverd zou worden of was zoekgeraakt.

Pluspunten

Duidelijk en op tijd.

Pluspunten

Snelle levertijd, goede service, leuke en handige verpakking, makkelijke website

Pluspunten

Levering van een SSD met de snelheid van een SSD, klasse !!

Pluspunten

To-the-point; direct, dus zonder flauwekul. Zo wil ik zaken doen, oh zo!

Het kost me hoofdpijn om die boven water te tillen; dus geen !!!!

Pluspunten

Snelle levering, zelfs op zondag.

Betere bereikbaarheid via de email. Wordt niet of nauwelijks gereageerd op bijvoorbeeld Tweedekans aanbiedingen. Uiteindelijk na 15 minuten aan de telefoon deze Tweedekans telefonisch bemachtigd, maar was niet in staat om de kortingscode in te vullen bij de het PayPal betalingsverzoek. Code is inmiddels verlopen :-(

Pluspunten

Snelle levering via Post.nl op mijn gewenste adres.

Kabel graag inclusief meeleveren. Combies kunnen beter.

Pluspunten

De bestelde computer onderdelen waren niet scherp geprijsd, maar wel concurrerend. De gratis verzending en geen additionele kosten voor de kredietkaart, maakte de totaal prijs uiteindelijk wel zeer gunstig! Ook had Coolblue (ssdcenter) als enige zowel de SSD als harddisk op voorraad en kon deze bij een bestelling om 22:00u toch de volgende dag al leveren. Zoals verwacht keurige mails met status updates en tracking code ontvangen en eind van de middag was het pakket binnen. Met voorgaande bestellingen tot nu toe ook alleen positieve ervaringen gehad en nog geen extra service nodig gehad, behalve de wachtservice en andere humor die bestellen bij Coolblue een extra glimlach geeft.

Hard gezocht maar nog niks kunnen vinden....

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en goede aflevering

Pluspunten

De beste op het gebied van service

Op de website geen usb kabels vermelden als accessoires als deze al bij je initiële aankoop zitten. (of melden dat het er al bij zit)

Pluspunten

Snelle levering, prima prijs en gratis bezorgen! Top!

Geen...

Pluspunten

's Avonds laat besteld en de volgende dag al in huis!

Geen!