Pluspunten

Prima helpdesk met deskundige medewerkers. Goed advies direct teruggekoppeld per email, welke SSD 's toepasbaar zijn een HP laptop i7. Daarna Samsung evo 850 500gb en hardwarebehuizing voor 2.5 harddisk (USB 3.0) besteld, Alfevering de dag erop, met duidelijke "transport" begeleiding. E-mails over ontvangst, waarneer bij TNT aangeboden en later tussen welke uren bestelling aangeboden. Werkelijk klasse.

Geen, hou de service gerichtheid aan klanten hoog.

Pluspunten

snelle goede deal mooie aanbieding ssd drive van samsung besteld snel geleverd en op de hoogt gehouden van de afhandeling i will be back

Pluspunten

prima service en snel opsturen!

prijs?

Pluspunten

Goede service, duidelijke website

Als ik een SSD koop ter waarde van €109,- zou ik het fijner hebben gevonden dat deze in een doos werd opgestuurd in plaats van met een envelop door de brievenbus. Aangezien het doosje van de SSD al licht plat was gedrukt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering.

Wel jammer dat bij verkoop ssd als extra een interne kit optioneel is, maar voor het juiste migratie je volgens de handleiding een externe kit nodig zou zijn.

Pluspunten

snel en accuraat

Pluspunten

Goede service, uitstekende website met goed advies. Wat mij betreft is Cool blue (en dus ook SSDCenter.nl) een van de beste webshops van Nederland.

Niets.

Pluspunten

Snel geleverd . Goede service

Pluspunten

snelle sevice

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Samenwerking met Dynalogic opzeggen, wat een waardeloze service. Uiteindelijk de bestelling retour laten zenden vanwege het totale gebrek aan service en flexibiliteit van de chauffeur. Heel jammer.

Pluspunten

geweldige snelle levering van de SSD schijf

Pluspunten

En weer supersnel geleverd.

Pluspunten

Hier word je niet verplicht van allerlei rotmuziek te beluisteren. Correcte en snelle afhandeling. Goede retourprocedure. Daarom al vaak wat gekocht hier.

Pluspunten

Alles is eigenlijk positief , ik heb er nu al meerdere malen besteld en elke keer gaat alles zeer vlot. Ook is alles netjes ingepakt , dit is hoe een webstore hoort te zijn.

geen tot nu toe.

Pluspunten

duidelijke communicatie + snelle levering

prijzen soms (te) hoog

Pluspunten

Binnen 24 uur binnen! En binnen een half uur mijn SSD werkend in mijn laptop alles gecloned en al!

Pluspunten

Snelle levering. Communicatie betreffende voortgang order is uitstekend

Pluspunten

Goede en snelle service. En goede prijs.

Informatie over product kan beter. De demo in de mail was wel erg optimistisch. Makkelijk overzetten van de oude hard disk naar de nieuwe SSD schijf was toch niet zo eenvoudig als in de video. Uiteindelijk wel gelukt. Over het verwisselen van de schijf heb ik nog contact gehad via de mail of dat bij mijn laptop ook mogelijk was. Kon wel maar ik moest dan wel de hele behuizing verwijderen. En het uiteindelijke resultaat, wat betreft opstart snelheid, valt tegen. Bij mij ging dat van 32 naar 24 seconden. In de demo was dat van 27 naar 9 seconden. Mijn laptop is een Samsung N230. De verwerkingssnelheid is wel iets toegenomen.

Pluspunten

Complete en snelle levering. Goede info op de site.

Pluspunten

Zeer snelle levering, goed verpakt.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Zeer goede service en een snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt. Duidelijke website

Pluspunten

Goede prijs en supersnelle levering. Dik tevreden dus!

Pluspunten

Top op zaterdag 23:45u besteld zondag middag 12:00u in huis.. 24/7 service super .....