Pluspunten

Goede sneller service.

Pluspunten

Goede prijs; afspraak is ook echt afspraak bij CoolBlue; heel fijne zorg om het produkt heen. Het produkt zelf kun je overal kopen dus CoolBlue maakt voor mij het verschil met duidelijke website; uitgebreide produktbeschrijving, snelle en correcte levering. Dit wist ik al van eerdere bestellingen. Nu extra: ook installatiebeschrijving en installatievideo via de mail ontvangen. Bravo CoolBlue, you make my day!

Het enig min-puntje dat ik heb is dat pakjes bij de buren worden afgeleverd, mocht ik niet thuis zijn. Liever bij het bestelproces een voorkeur-button: nee, ik wil niet dat de buren mijn pakje krijgen.

Pluspunten

Gemakelijk bestellen, snelle levering voor een gering bedrag op dezelfde dag, goede uitleg en........ Een leuke e-mail met een instructie video om me te helpen bij de installatie. Ik was verrast.

Zou het echt niet weten.

Nvt

Pluspunten

snel en efficient

Pluspunten

snelle levering, goede producten, uitgebreid assortiment, prettig contact via de telefoon

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs kwaliteit

Pluspunten

Snel geleverd In prima verpakking

keep up the good work

Pluspunten

Netjes en snel geleverd. Met daarbij zelfs instructies over het gebruik ervan!

Even goed checken welke regio's op zondag niet bezorgen. Verder geen probleem.

Pluspunten

Duidelijke omschrijvingen van het bestelde product. Snelle service en goede nazorg. Het bezorgmoment is helaas al te afhankelijk van PostNl. Voor het overige niets dan lof over CoolBlue

Pluspunten

Prima info en levering

Pluspunten

Super snelle levering ze doen wat ze beloven top!

Pluspunten

Prima website. Prima informatie. Heldere teksten. En het mooiste vind de bevestigings e-mail van de bestelling met een link naar een pagina hoe je In dit geval een SSD moet inbouwen in een laptop! Klasse!

Ik zou het niet weten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi verpakt

Post nl gaf de volgende dag aan . Ik wachen en ineens werd het de volgende dag en dan nog wel aan het einde.

Pluspunten

Goede hulp via helpdesk en snelle levering. Wat ik zeer kon waarderen dat er al een winkelmandje was gemaakt met het product zodat ik na wat verder te hebben gesnuffeld en toch besloot via jullie de kaart aan te schaffen ik niet hoefde te zoeken.

geen flauw idee,heb een positieve ervaring.

Pluspunten

De service is super. Ik had bij nader inziens het verkeerde product besteld. Binnen enkele minuten was het geregeld dat ik toch een ander product kon uitkiezen. Daarnaast vond ik het heel handig dat je op de dag van levering een mailtje met instructies kreeg. Hoewel ik hier geen gebruik van heb gemaakt vond ik dit echt super! Kan me voorstellen dat dit bij andere producten ook erg fijn is om te hebben.

Wellicht een idee om een dergelijke instructie ook op de webpagina te hebben. Ook kan een stukje advies over het product of een technische review erg handig zijn.

Pluspunten

Levering zoals bij bestelling artikel opgegeven. Zeer goed verpakt met op vulling in overdoos.

Geen enkele. Ben dus ook zeer tevreden.

Pluspunten

Goed geregeld! En erg snel!

Pluspunten

Snelle service, goed bereikbaar, hulpvaardig wanner je met een probleem of vraag belt, goede prijzen, ruime keuze en handige keuzehulp.

Mogelijkheid voor verlanglijstjes

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, snelle levering en duidelijk ruil en retourbeleid.

Pluspunten

Goede website met heel veel keuzemogelijkheden. Goed advies en duidelijke specificaties bij je product. Makkelijk te bestellen. Snelle bezorging.

Geen!