Pluspunten

Snelle levering goede info op de site.

Pluspunten

Als onderdeel van Coolblue dezelde service en klantgerichtheid. Gewoon top-service zelfs als het even tegenzit! Het toppunt daarvan vind ik wel het briefkaartje met bedankje en, opnieuw, excuses dat ik kreeg nadat ik de Kitchenaid staafmixer uiteindelijk toch had gekregen.

Eigenlijk geen noemenswaardige. In de Rotterdamse winkel waar ik het pakketje kwam ophalen was de man die me hielp langdurig aan het zoeken overleggen. Dit deed hij om erachter te komen waar het pakketje kon zijn. Ik stond al die tijd in de winkel zonder te weten wat er was. Het zou beter zijn de klant in dergelijke gevallen goed te informeren. Ik stond daar zeker een half uur te wachten zonder te weten wat er was. Geen punt achteraf want goed opgelost en gecompenseerd.

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt!

Pluspunten

super snelle levering, groot aanbod, overzichtelijk vergelijken. Eigenlijk alles.

Niets, helemaal geweldig.

Pluspunten

Lekker snel geleverd. Zelfs op zondag!

Wel een grote doos, mag best wat kleiner

Pluspunten

groot assortiment, snelle levering.

Pluspunten

Makkelijk, snel, komen afspraken na

Pluspunten

- Snel - Goede service

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering g

Pluspunten

Levering snel en keurig.

Al vaker iets besteld bij Cool Blue, tot op heden geen verbeterpunten kunnen vinden.

Pluspunten

Betrouwbaar en snel

Pluspunten

Snelle afhandeling en met recht service met een glimlach. Ontzettend leuke manier van benaderen, kunnen andere webwinkels nog een hoop van leren!

Pluspunten

Snelle levering. En duidelijke communicatie over de levering.

Pluspunten

Mooi product, goede prijs en snelle levering.

Pluspunten

Perfecte klantenservice, vriendelijke snelle reactie, in geval van stuk gaan product wordt de zaak duidelijk en adequaat afgehandeld. Na de laatste bestelling kregen we zelfs een handgeschreven bedankbriefje na! I <3 Coolblue. Altijd goed.

Geen, Coolblue is echt fantastisch.

Pluspunten

Op de verzenddoos staan leuke dingen. Zoals ingredienten, een workout, dat vind ik leuk bedacht. Coolblue verkoopt van alles, heeft een goede filter, gratis verzenden en fysieke winkels.

Op de doos staan contactmogelijkheden voor fb, twitter en bellen. Is de optie om te mailen een idee om erbij te zetten. Op die manier communiceer ik graag en vaak.

Pluspunten

Alles klopt altijd. Prijs is goed. Snelheid ook.

Van te voren aangeven of pakket ook bij buren afgeleverd mag worden

2 sterren: slechter dan verwacht

Product werd later bezorgd dan beloofd (niet de volgende dag). Jammer, wat had 'm nou net daarom bij hen besteld.

Pluspunten

Perfecte service. Betrouwbaar. Goede service met een knipoog. Geen MediaMarkt gevoel,(zoveel mogelijk over de toonbank schuiven, zonder naar de klant te luisteren)

Blijf lekker anders dan de ander.

Pluspunten

De dag erna bezorgd is ook de dag erna bezorgd ! Want zelfs op zondag leveren ze hun producten !!! Wie doet dat nou ? GEWELDIG !!

Pluspunten

Uitstekende service (ook voor grotere dingen), ook bij retouren en garantie vraagstukken. Goed bereikbaar (telefonisch en online snelle reactie)

Online producten vergelijker gemaximeerd op 3 items Als je er wat opzoekt, heb je de week erna heel veel reclame van wat je opgezocht hebt/gekocht hebt.

Pluspunten

Ongeloofelijk vlug, het verzenden van mijn besteld item! 's Avonds besteld - de volgende ochtend al in huis... vlugger en beter kan niet.

Pluspunten

Ik wordt helemaal vrolijk van Coolblue. Zit zakelijk goed in elkaar, werken ook veel met humor. Ik ben een echte fan van Coolblue.

Niet