Pluspunten

Het voorlichtingsfilmpje op internet was helder en duidelijk. Ook de aflevering ging voorspoedig. Kortom uitermate tevreden.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen. Betaling ging makkelijk en zonder problemen. Ook over het verzenden werd je goed op de hoogte gehouden. Makkelijk was, dat er een maandag levering mogelijk was, precies de dag dat ik vrij was. Kortom: Top

Pluspunten

De bestelling 23:40 besteld de volgende de voor 12:00 in huis. Geweldig !!! Goede serves !!!!!!

Pluspunten

Groot aanbod Scherp geprijsd Snelle en correcte levering Zeer goede aftersales

Pluspunten

Snelle en komplete levering binnen de tijd die voor stond

Pluspunten

Zeer goede telefonische adviezen. Scherp geprijsd. Supersnelle levering. Perfect verpakt... echt, het kan niet beter!

Pluspunten

Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Snel geleverd conform afspraak en betrouwbaar.

Pluspunten

Zondagavond besteld en op maandag geleverd. Top!

Geen. Houden zo.

Pluspunten

Snelle bezorging. zaterdagavond besteld en zondag om 13:00 uur afgeleverd. Helemaal top. Scherpe prijs!

Vooral doorgaan zo!

Pluspunten

Snelle en correcte levering, zelfs op zondag, top. Zaterdagavond om 22.30u besteld en de volgende dag om 15.00u in huis.

Pluspunten

Zeer snelle levering! Geweldig!

Pluspunten

Ik zou niet weten wat jullie beter zouden moeten doen. Prima site met goede voorlichting. Duidelijke informatie ook over de hele orderbehandeling. Een tevreden klant.

Beetje vreemd om de opgave van een Email adres te verplichten bij een vrijwillige beoordeling. Verplichtingen aan, in dit geval een klantenbeoordelingsfirma, waar ik verder niets mee van doen heb, geven mij een onbehaagelijk gevoel. Akkoord gaan met gebruikersvoorwaarde ? Aan wie verkoop ik mijn ziel dit keer, en wat gaat men daar mee doen ?

Pluspunten

Snelle levering en je wordt goed geïnformeerd!

Pluspunten

Ik heb eerst een preview filmpje bekeken dat ze hadden gemaakt over het product en daarna besteld, de dag erna werd hij geleverd.

Pluspunten

Pluspunten

Kan niet anders dan een 10 geven. Perfecte levering communicatie loop vloeiend

Pluspunten

Zo snel, de nieuwe Overtoom:) en super snelle en vriendelijke reactie op een vraag per mail. Beter kan niet!!!

Niets

2 sterren: slechter dan verwacht

Ondanks dat Coolblue niets kan doen aan de opgelopen vertraging van de bezorging, vind ik dat het wel vooraf kan worden gemeld dat er eventuele vertraging in de bezorging kan optreden. Een reden om bij deze webshop te bestellen was namelijk de snelle levering.

Pluspunten

goed assortiment en goede communicatie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Misschien kunnen jullie wachten met het sturen van dit soort enquête's totdat iemand ook echt z'n pakketje heeft ontvangen. Heb namelijk inderdaad een aantal dagen geleden iets besteld, maar het is er nog steeds niet, dus is het redelijk nutteloos om mij vervolgens over mijn mening te vragen

Pluspunten

Snelle levering en een werkelijk uitstekende communicatie over de bestelstatus!

Pluspunten

Vandaag besteld , morgen in huis. Goede naam, snel, goede communicatie, track and trace nette info. Topwinkel

Niks, goed zo

Pluspunten

Alles duidelijk, snel geregeld en hele snelle levering!