Pluspunten

Pluspunten

snelle en accurate levering

Pluspunten

Zo als afgesproken kwam het pakketje op tijd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Op de doos is een grote adres sticker geplakt. Het product is een kado. Toen ik hierover contact over opnam kreeg ik te horen dat er geschikte verpakkingsdoos beschikbaar is dus dat ik pech heb. Dat vind ik vrij onbeschoft. En als het een bekend probleem is had dit vooraf kenbaar gemaakt kunnen worden. J

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn dat het product zo snel was thuisbezorgd.

Minder vind ik het dat het in de doos van het product zelf werd bezorgd, bij de buren. De buren konden dus zien wat ik had besteld. De doos was zwaar beschadigd, er zat een gat in. Ook was hij bij de sluiting niet dichtgeplakt en leek het alsof iemand hem had geopend. (Wellicht mijn nieuwsgierige buurvrouw?) Het enige dat ontbrak was de gebruiksaanwijzig, het product was verder wel intact, gelukkig. Het zou fijn zijn als het een algemeen "Coolblue" verpakkingsmateriaal om de bestelling zou zitten, die goed afgesloten is en waar niet op staat wat er in zit (zoals bijvoorbeeld bij Wehkamp).