Pluspunten

Topservice; 's avonds besteld, volgende dag in huis! Ook nog eens de goedkoopste van allemaal.

N.v.t.

Pluspunten

Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Snelle levering

Pluspunten

Makkelijk zoeken, makkelijk bestellen en snelle levering

Waar je een eventuele kortingscode moet invoeren is even zoeken, maar dat is dus echt helemaal aan het eind van je bestelling als je al in het betaalveld zit. Beetje raar.

Pluspunten

Pluspunten

Erg snelle levering. Zondag avond besteld, maandag ochtend in huis. Top service! En ook een erg scherpe prijzen voor de producten.

Pluspunten

ik weet niet veel over dit bedrijf.ik moet zeggen dat ze het snel hebben af gestuurt,maar ik heb het nog niet in huis,het ligt nog bij de post,neem ik aan.

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs

Pluspunten

Pluspunten

Hij werkt supergoed, ook voor lang haar

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en zeer nette levering!

Pluspunten

Snelle levering! Goed verpakt.

Pluspunten

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Je kunt 's avonds laat nog bestellen en dan is het de volgende dag gelijk al binnen. Dit is bij weinig bedrijven het geval. Daarbij vind ik de site erg overzichtelijk. ik heb zitten denken over wat een verbeterpunt zou kunnen zijn maar kan er eigenlijk geen vinden. Dus prima bedrijf!

Pluspunten

De producten worden snel geleverd. Met klantenservice gebeld hele vriendelijke personeel en behulpzaam.

Pluspunten

Snelle levering, welkomskorting (nieuwsbrief), behulpzame, vriendelijke en snelle klantenservice.

Er zat geen informatieboekje bij mijn product.

Pluspunten

- waarmaken wat er in de aanbieding stond - de levering was op tijd - goed prijs/kwaliteit verhouding

- geen

Pluspunten

Snelle bezorging

geen

Pluspunten

Super blij met mijn aankoop! om 10 uur s´avonds nog een krultang besteld.. volgende ochtend tegen 11 in huis echt top service! netjes ingepakt en duidelijke papieren er bij geleverd voor eventuele retouren.. wat totaal niet nodig is! mijn product is top :)

geen verbeterpunten mogelijk

Pluspunten

Hoera voor dit bedrijf. De ene dag besteld, de andere dag meerder pakjes keurig verpakt , afgeleverd. Ook wist ik wanneer de bezorgtijd was. Een goed en makkelijk mailtje bracht mij op de hoogte. Voortreffelijk!!

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt.

Pluspunten

Transparent Doet wat her belooft

Pluspunten

Super snelle levering en vanaf het moment dat je hebt besteld krijg je gelijk feedback over je bestelling.

Pluspunten

Snelle levering, klantvriendelijk en goede service