Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt

2 sterren: slechter dan verwacht

Verpakking kapot en open. Post nl geeft aan dat dit aan coolblue ligt. Helaas niet tevreden

Pluspunten

ik koop al een paar jaar mijn dingen bij dit bedrijf en tot volle tevredenheid ze doen gewoon wat ze beloven en levering snel

zou niet weten wat, gewoon doorgaan op deze voet

Pluspunten

Snelle bezorging.

Gewoon zo doorgaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

perfect dat er op zondag wordt geleverd! Wel een tikje onduidelijk wat je nou precies krijgt. Dat ligt meer aan Blackanddecker dan aan coolblue. Blijkbaar kan de samenstelling van dit producttype verschillen (per land wellicht?).

Wat ik wel jammer vind, is dat er alleen korting wordt geboden als je in 1 bestelling accessoires mee besteld. Ik heb wat later op de dag er nog 2 accessoires bijgekocht en alles kwam ook op 1 levering de volgende dag binnen, maar helaas geen korting gekregen.

Pluspunten

Alles snel en goed geregeld. En de prijs was ook de laagste

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog steeds geen product gezien en geen aflevering binnen 74 uur dus wat moet ik hier melden?

Ik heb geen idee of het productgoed kan want het is nu donderdagavond en we hebben nog steeds NIETS ontvangen terwijl we het maandagavond voor 22.00 uur besteld hebben. De volgende dag geleverd, ja, ja. Dinsdag kwam het pakket volgens Coolblue in de verkeerde routing dus geen aflevering? Woensdag schijnen ze langs te zijn geweest maar toen werkten we en waren we niet thuis. Daarom hadden we het op maandag besteld omdat we dinsdag thuis konden zijn. Wel een bericht van van postnl in de bus. De afspraak voor aflevering verzet naar donderdag avond omdat we thuis waren maar NIEMAND gezien. Natuurlijk hebben we wel al lang betaald dus of dit nog goed komt?????? Zeker geen aanrader

Pluspunten

van bestelling tot levering TOP

geen ,wat mijn ervaring betreft (geen 10 want die is voor de meester)

Pluspunten

Snelle levering Goede service Goede prijs

Op je acount een link naar volg mijn pakket zodat je niet steeds op je mail hoeft in te loggen.

Pluspunten

Tot zover goede service en een snelle levering van mijn bestelling. Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

Pluspunten

snel, netjes

geen

Pluspunten

Geen klachten over dit bedrijf maar wel over Post.nl wat ingehuurd is voor de bezorging.

Mijn tip:per direct het contract met Post.nl opzeggen en met een andere bezorger in zee gaan!

Pluspunten

tot nu toe heel goede ervaringen gehad

Pluspunten

23.00 uur besteld en volgend dag 0m 15.00 in huis ....mooi !! heb anders mee gemaakt op internet winkels

Pluspunten

Snelle service!

Pluspunten

vlotte levering

geen opmerkingen

Pluspunten

Correcte en snelle afhandeling van je bestelling

Ga zo door!

Pluspunten

Van A tot Z, van begin tot eind en onderweg.GRANDIOOS!

NOG BETER ?????

Pluspunten

Snel en zorgvuldig bezorgd!

Online bestellingen een factuur toevoegen i.p.v. via de mail

Pluspunten

Pluspunten

Keurige vlotte levering en ik werd via mail goed op de hoogte gehouden.

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt voor een mooie prijs