Pluspunten

Snel bezorgd,zonder kosten ook gratis te retourneren

Pluspunten

Snelle levering. Overzichtelijke website.

Pluspunten

Duidelijke site, mogelijkheid om types te vergelijken. Bestelling dag later netjes in huis. Netjes per mail op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling!

Kan niets bedenken

Pluspunten

Super snelle bezorging.

Pluspunten

Goede informatie op site te vinden, daardoor een juiste keus kunnen maken voor aangeboden product. Levering volgens afspraak, en op afgesproken tijd, voortgang in levering is goed te volgen door de email.en smsjes

Pluspunten

Perfect aangeleverd Doen exact wat ze beloven En beveel een ieder aan eerst bij Coolbleu te kijken.

geen

Pluspunten

Ik heb al heel veel via CoolBlue besteld. Afspraken worden nagekomen, een hele goede snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering. Gord verzorgd. Prima in orde.

Pluspunten

Snelle levering conform toezegging. Goede prijs. Vriendelijke en vlotte Customer Service.

Op de verpakking stond een onderdeel wat niet geleverd was. Bij navraag via Customer Service bleek dat dat onderdeel niet in Nederland geleverd mocht worden. Meldt dit op de website of d.m.v. een notitie bij de levering.

Pluspunten

Heel goede service, prima!

Verbeter niet je bent gewoon goed

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt en keurig bezorgd volgens de tijdslijn.

De review welke ik geschreven heb voor de Robby Jupiter is niet overgenomen wellicht voldeed dit niet aan de door u gestelde uitgangspunten? Dit kan natuurlijk echter had ik dan graag hier een melding van ontvangen.

Pluspunten

Snelheid. Alles vlot en snel. Geen enkel probleem. helemaal goed.

niets alles top

Pluspunten

Snelle en duidelijke service

geen

Pluspunten

snelle levering, goede informatie over producten (youtube)

Pluspunten

Bestelling ging gemakkelijk.Bezorging gebeurde precies zoals beloofd was!

Geen.

Pluspunten

Bestelling afgeleverd zoals beloofd, zelfs in het weekend (vrijdag besteld, zaterdagmiddag in huis. Met ondertussen goede feedback over hoe het proces verliep. Hulde!

Ik zou het niet weten. Misschien iets als 'after sales support' na enie tijd? After sales marketing van accessories / supplies?

Pluspunten

Zeer snelle en goede levering

Pluspunten

Goed advies, snelle en gratis levering.