Pluspunten

Makkelijk online bestellingen plaatsen, snel en op tijd geleverd, goede klantenservice en makkelijk om producten te vinden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website goed, niet altijd even nauwkeurig

Je krijgt een melding dat ze tussen 15:00 en 17:00 komen. Komen ze om 14:00. De verzendkosten was niet in verhouding zo groot tov het werkelijke product.

Pluspunten

Snelle levering Prima prijs Eenvoudige betaling Geen verzend kosten

Pluspunten

Super service

Pluspunten

Snelle verzending. Omruilen ook prima geregeld en het daar door teveel betaalde bedrag stond weer supersnel op mijn bankrekening.

Pluspunten

Mooie producten en levering zoals altijd perfect en op tijd.

Soms een paar euro duurder dan concurrentie. Ik heb het er voor over, maar kan me voorstellen dat dat niet voor iedereen geld.

Pluspunten

ruime sortering voor iedere beurs

nee

Pluspunten

Makkelijke website, vooral ook de Cool Blue keuzeehulp! Snelle levering de volgende dag. Over het algemeen concurrerende prijzen.....

Pluspunten

Uitstekende aflevering! Ik zou willen dat elk bedrijf het zo deed.

Pluspunten

Zondagavond om 23:55strijkijzer besteld, maandag om15:00 uur had ik het al in huis.Super! Zelf had ik het niet zo snel kunnen kopen. Was keurig verpakt

Geen!

Pluspunten

duidelijk, goede prijzen, snelle service

vroeger was dit erger, maar je word af en toe zo overvallen door verkopers in de winkel. ik vind winkelen juist fijn en gezellig. maar door de vrij kille inrichting van de winkels en soms nogal aandringende personeel kijk ik meestal bij mediamarkt wat ik wil en bestel t dan online bij jullie (ik vind de prijzen en service bij mediamarkt verschrikkelijk)

Pluspunten

Altijd een fijn gevoel om bij coolblue te bestellen. Kan tot laat in de avond voor de volgende dag, daarna goede informatie over tijdstip van levering. Werd ook deze keer weer allemaal goed nagekomen!

Heb ik op dit moment niet.

nog niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen negatieve punten op dit moment

Op dit moment geen

Pluspunten

Snelle afhandeling; Heldere communicatie; Bijzonder klantvriendelijk

Geen/Niet noemenswaardig.

Pluspunten

De makkelijkheid van aankopen doen, erg overzichtelijke site, veel reviews en de leuke manier van communicatie.

In de bevestigingsmail wordt aangegeven dat de betaling nog niet rond is (wel van mijn bankrekening afgeschreven) en dat je binnen een uur een mail ontvangt met verdere info. Deze mail kwam niet binnen een uur, waardoor ik mij toch een beetje ongerust maakte. Ik zou of er voor zorgen dat, net zoals andere online bedrijven, het allemaal direct goed is en de extra info wordt toegezonden of het "uur" niet/ anders benoemen. Overigens heb ik de mail uiteindelijk wel ontvangen, +/- 3 uur later, en ben ik via whatsapp goed geholpen.

Pluspunten

Goede kwaliteit, duidelijke beschrijving van tweedekans. Erg snel in levering en via postnl snel de leveringstijd.

Pluspunten

Precies geleverd zoals beloofd. Snelle levering.

Pluspunten

do-as-promised mentaliteit, snelle service, network van afhaal-locaties.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

_ Communicatie is snel en leuk Ze doen hun best - ik heb voornamelijk geode ervaringen met CoolBlue (behalve rond kerst en feestdagen)

- Ik heb een strijkplank bij CoolBlue gekocht ipv bij Blokker, waar precise dezelfde strijkplank goedkoper was, omdat de plank van CoolBlue een wat minder vlindertjes-vrouwelijke overtrek had. Maar de strijkplank die ik ontving had ... het vervelende vlindertjes patroon. Blegh. - Dinsdagnamiddag bested, ontving ik woensdag in de loop van woensdag een bericht dat de strijkplank helaas nog niet verzonden was, en (ivm de vrije donderdag) pas vrijdag zou aankomen. Dat kan gebeuren. Maar toen ik contact opnam of ze m zaterdag konden laten bezorgen, ivm vrije dag, konden ze dat niet regelen (lees: wilden niet)

Pluspunten

heel erg snel redelijk in prijs vriendelijke medewerkersw

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Stop de spam na aankoop product.

Pluspunten

Snel