Pluspunten

Snelle levering en uitstekende service. Al vaker bestellingen gedaan en bij klachten/ reparaties snelle en correcte behandeling/ afwikkeling. Alle lof!

Prijzen kunnen scherper! Lang niet altijd de goedkoopste.

Pluspunten

Snelle en correcte levering! Goede communicatie ook over de stand van zaken van de levering.

Pluspunten

very happy about the delivery time of what I have ordered as well as the price.

Pluspunten

snelle levering, goede service

geen

Pluspunten

Bij alle bestellingen tot nu toe en dat zijn er 5, heeft dit bedrijf mij op een zeer snelle en correcte manier geholpen en waargemaakt wat ze beloofde. Niets dan lof.

geen

Pluspunten

Super snelle, betrouwbare levering. Daarbij ook eerlijke en behulpzame reviews over producten.

Ga vooral zo door :-)

Pluspunten

Zeer tevreden met aankoop en levering.

Pluspunten

Duidelijke communicatie en belooft wat ze zeggen. Bestel vaker wat en altijd dik te vreden!

Ga zo door! Op naar 2016!

Pluspunten

Snelle levering! Goed verpakt! uitstekende en duidelijke website.

Pluspunten

Goeie website en veel keuze. Heel duidelijk! En een snelle levering. Helemaal top

Geen!

Pluspunten

Weer een prima ervaring. Uitstekende website en zeer snelle levering. Concurrerende prijzen.

Pluspunten

zeer snelle levering, scherpe prijzen en een groot assortiment

Pluspunten

Ocerzichtelijke website, breed aanbod van producten en een zeer snelle en kosteloze bezorging.

Kan deze ff niet bedenken.

Pluspunten

De beschrijving van het product was goed. Het product (stoomgenerator) maakt helemaal waar wat het beloofd. Alles was heel inzichtelijk, de e-mails, track & trace etcetera. De levering op de volgende dat (zondag!) was uit de kunst, geweldig!

Ik vond het aanbod in combinatie met een strijktafel wat te prijzig, je had wat meer korting kunnen geven.

Pluspunten

s'Avonds om half tien een strijkplank besteld, de volgende dag keurig op de aangegeven tijd bezorgd. zonder verzendkosten nog wel.

Pluspunten

Klantvriendelijk bedrijf.Supersnelle levering.Nu zit je daar niet op te wachten als je niet van strijken houdt. ;-) Super mooi verpakt.

Ik zou niet weten wat er beter kan.

Pluspunten

Vlotte service, vlotte afhandeling en alles gaat inderdaad onder een glimlach

Pluspunten

Deze store ligt goed op stoom! Snelle levering. Mochten er ooit rimpels of vouwen geweest zijn in het verleden , dan zijn die nu mooi glad gestreken.

Pluspunten

Goede service, tijdige update over de levertijd zelfs op zondag

Pluspunten

Ruim assortiment,super snelle levering. Absolute aanrader.

Pluspunten

Laat besteld, vroeg in huis! Gratis bezorgd. Super dat er ook nog kortingsvouchers gebruikt konden worden. En de grote doos als extra om de doos van het product, komt mij goed van pas voor de verhuizing. De vergelijking met + en - punten maakte de keuzes overzichtelijk en is bestellen simpel.

Maak kenbaar dat je via Optimel Eurospaar acties, aan een kortingsvoucher kunt komen. Zo ben je geneigd nog meer producten aan te schaffen. Ik zou willen dat ook interieur verkocht wordt via deze site.

Pluspunten

Zeer snelle service, de volgende dag was het eerste pakket er al. Ze hebben duidelijke spelregels, heel fair.

Het zou helemaal top zijn als ze even lieten weten dat ze de bestelling in twee keer gingen bezorgen. Ik dacht dat er een misverstand was toen de strijkplank niet samen met de strijkgenerator werd geleverd. De volgende dag kwam het alsnog aan.

Pluspunten

Snel, correct en betrouwbaar

Pluspunten

Op zondagmiddag een strijkijzer besteld bij deze shop, die binnen enkele uren verzonden werd. Volgende dag kon ik hem ophalen bij het PostNL loket. Strijkijzer was goed verpakt in een ruime doos met luchtkussens als bescherming. Het is intact en op de afgesproken tijd aangekomen. Top service!

Niets, alles was top!