Pluspunten

Snel Breed assortiment Duidelijke website

Pluspunten

Snelle levering product prima verpakt

Pluspunten

service...

2e keer dat het pakket niet op zondag wordt afgeleverd, zoals eerder wel aangegeven

Pluspunten

IK BEN ERG TEVREDEN OVER DE LEVERING VAN HET BESTELDE PRODUCT!

Pluspunten

Alles liep gesmeerd.

Pluspunten

zeer snelle levering van de producten goede communicatie omtrent order status

Pluspunten

Alles positief snel , correct ,word constant op de hoogte gehouden. Tot in de puntjes verzorgd . Is zeker aan te bevelen. Zeer tevreden.

Pluspunten

Snelheid

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering, goede bereikbaarheid, leuke huisstijl en een fijn werkende vergelijkingsoptie

Ik vind het altijd vervelend als ik een grote doos moet tillen waar geen handvatten in zitten.... in het geval van het strijkijzer, is het een erg grote doos, die dan lastig tillen is...(en dan zou ik ook beter de fitness oefeningen kunnen doen die op de doos staan ;-)) Verder GEEN verbeterpunten

Pluspunten

Uitstekend! Bestelling was er binnen 24 uur. Ik werd keurig op de hoogte gehouden. Strijkijzer was perfect verpakt. Ik ga deze webshop zeker vaker gebruiken!

Pluspunten

Duidelijke site en goede levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Artikel beschadigd, en nu???

Pluspunten

Snel geleverd, zoals gebruikelijk op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

Pluspunten

Goeie services ook voordeel dat je het product mag uit proberen en als het product niet bevalt dat je het terug kan sturen. Je hebt wat je besteld al de volgende dag in huis

Pluspunten

Communicatie vanaf moment van bestellen.

Pluspunten

Informatieve website, snel en overzichtelijk. Super levering! Zondag besteld: maandag in huis. Dat beloven velen, maar maakt Coolblue echt waar!

Pluspunten

alles genoeg op voorraad altijd

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

Pluspunten

Vlotte levering. Leuke prijs. En een overzichtelijke site.

Geen.

Pluspunten

Het strijkijzer besteld en was de volgende dag binnen. snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

uitstekende service en toen ik belde prima behandeld...perfect

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede website , duidelijke keuze , overzichtelijk Makkelijk bestellen , wordt goed op de hoogte gehouden status qua status. Levering snel , nette verpakking , goed product

Hou deze kwaliteit , blijf op dit nivo

Pluspunten

Uitgebreid assortiment. Goede inzichtelijkheid van product. Coolblue kan wel snel afleveren maar !! (Zie verbeterpunt) Product zijn we tevreden over.

Coolblue levert volgens mails snel af. Voor 22.00 uur besteld, de volgende morgen in huis. Maar de pakket verwerking laat te wensen over. Omdat we niet de gehele dag thuis waren, aangegeven dat pakket bij Formido afgelerd moest worden. Donderdagg avond voor 22.00 uur besteld, maar ik kon het pakket pas zaterdagmiddag na 15.00 uur afhalen en dat is niet zoals voorgesteld wordt. Jammer voor de service van Coolblue.

Pluspunten

Zoals gewend altijd snel geleverd door CoolBlue zodat je niet lang zonder een (defect) product hoeft te zitten.