Pluspunten

Snelle levering. Toffe vormgeving van de verzenddoos. Humor in hun communicatie.

Betere vulling in verpakkingsdoos. Zodat het gekochte product ook beter beschermd is tijdens transport.

Pluspunten

Bijzonder snelle afhandeling.

Pluspunten

Was andere dag al geleverd goed.

Miste wat bij de levering, 20 min aan de lijn geweest voor ik geholpen werd , vind ik een min punt .

Pluspunten

Men wordt steeds goed op de hoogte gehouden van de verzendprocedure.

Pluspunten

Prima levering conform de afspraken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website, concurrende prijzen.

Het product bleek niet op voorraad te zijn, ondanks dat werd aangegeven dat ik het dezelfde dag kon ophalen in de Coolblue winkel in Rotterdam. Toen dat duidelijk was, werd mij de keus geboden om de volgende dag nogmaals te komen, of het product te laten bezorgen. Ik had de voorkeur voor de optie om het te laten bezorgen op een afgesproken tijdstip, maar het was niet mogelijk om dit gratis of met korting aan te bieden. Dit was wel een mooie geste geweest, aangezien Coolblue zich laat voorstaan op de korte levertijden.

Pluspunten

Snel van levering, en alles keurig ingepakt. TOP online store

Pluspunten

leuk assortiment - goede uitleg over de producten, snelle levering

niet

Pluspunten

Cool Bleu Is een bedrijf dat waar maakt wat het beloofd. Dus een prima prijs, tijdige correcte levering en geen gedoe bij aflevering.

Pluspunten

Snelle service!

Pluspunten

Maakt waar wat ze beloven!

Kijk ook eens naar minder handelbare handel, bijvoorbeeld een Ubuntu telefoon.

Pluspunten

Wordt doorlopend op de hoogte gesteld over het verloop van de aankoop. Werken effectief en doeltreffend.

Pluspunten

snelle service ,en snelle levering.bedankt.

Pluspunten

Als Servicemanager kan ik de ervaring met Strijkijzerstore iedereen aanbevelen. Prijstechnisch en Servicegerichtheid staan hoog in het vaandel, niet voor niets is Coolblue het meest servicegerichte bedrijf van Nederland in 2015. Ga zo door, andere bedrijven kunnen hier alleen van leren.

Pluspunten

Snelle levering. Tevreden met het product.

Pluspunten

Heel vriendelijk personeel netjes te woord gestaan.

Had besteld post was er een uur na de afspraak nog niet. Briefje op deur waar ze de bout konden brengen post niet gedaan wacht er nu nog op Had de post gebeld krijg ik als antwoord is zo dinsdag Jullie gebeld nemen de klacht over post nl serieus Dus meer controle over bezorgen

Pluspunten

Snelle levering maken waar wat ze beloven.

niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit spullen

Ervoor zorgen dat de prijs die op de Coolblue website wordt genoemd niet de actieprijs is die voor Strijkzijderstore niet meer geldt. Ik heb het strijkijzer besteld omdat het op de site van Coolblue (veel) lager geprijsd was dan elders. Pas toen ik het geleverd kreeg zag ik dat dat een actieprijs was en dat de actie al 3 dagen voorbij was.

Pluspunten

Ondanks dat de prijs meestal niet de laagste is, weet je wel waar je aan toe bent. Men levert alles netjes op tijd en je wordt uitzonderlijk goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Geen Russisch roulette, zoals bij veel andere online shops, wat je besteld, krijg je op het moment dat is afgesproken.

Pluspunten

Goed assortiment. juiste prijzen en snelle levering.

geen

Pluspunten

Snelle levering, conform afspraak.

Pluspunten

Snelle prima levering

Pluspunten

zeer snelle levering. makkelijk en licht strijken, met goed resultaat.

wist niet dat dat geaarde stekker nodig was, moest die eerst installeren met verlengsnoer, had dat niet gelezen..