Pluspunten

Snelle levering, gezellig pakket, fijn op zondag bezorgd, goede vergeljjking van product op de site.

Pluspunten

Supersnelle top service

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

SUPER SNEL

Pluspunten

geweldige informatievoorziening en ook exact op tijd met afleveren. geen verhalen, maar doen wat het beloofd!

Pluspunten

Zeer snelle levering ,al twee keer bestelde produkt snel en goed afgeleverd.

Pluspunten

Snelle en makkelijke service

Pluspunten

philips GC6627/30 SpeedCare besteld omdat dit Beste koop produkt was, zelf op zondag ontvangen, top, maar 1 dag gebruikt en ik wist meteen dit is niet de strijkijzer die ik zocht. Dit via mail laten weten en mocht hem terugsturen, retour is netjes afgehandeld en ook het geld ontvangen. Topservice!!

Pluspunten

Supersnelle levering. Meerdere keren bij ze gekocht, altijd erg tevreden.

Geen!

Pluspunten

Snelheid, vriendelijkheid, duidelijkheid

Ik ben van mening dat de levering verbetert kan worden. Alles gaat snel; account maken, password reset, vergelijken, bestellen, zelfs aanpassen van de bestelling (ook s'avonds laat via whatsapp! Erg cool!!) en dus wat de 'zwakte' in de keten is - als je kijkt naar snelheid - is de levering (logistieke partner). Dat duurt naar erg lang. Je zou als klant graag het pakketje meteen opgestuurd willen krijgen zodat deze binnen een uur ofzo ontvangen wordt. Of dat klanten het tijdstip zelf kunnen bepalen. Ik werkte voor een veilingen ecommerce bedrijf en die stuurde eigen koeriers meteen op weg met het aangekochte product. Misschien eens om over na te denken? Een eigen transport service oprichten / organisatie oprichten? Je zou dan concurrent worden van TNT enzo maar met een hogere servicegraad! Je zou deze service - als ie goed is ingericht- commercieel kunnen inzetten voor andere bedrijven (lange termijn). Misschien met drones werken??

Pluspunten

Hele snelle bezorgservice en goed verpakt.

Pluspunten

Snelle levering. Prima klantenservice. Betrouwbaar

Betere bezorgers wasmachine!!

Pluspunten

Duidelijke website met handig keuzemenu. Uitleg bij verschillende specificaties maken keuze maken eenvoudiger.

Vrij dure prijsklasse voor strijkplanken, wellicht ook een idee om goedkopere varianten aan te bieden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Zondagavond besteld en maandagmiddag ontvangen. Supersnel en goed erover geinformeerd.

Pluspunten

Snelle en accurate levering van onze nieuwe aankoop van strijkijzer.

Pluspunten

Snelle levering en meest briljante opmerkingen overal! Groeten terug van de postbode

Pluspunten

Snelle levering & altijd goed verpakt. Grappige doos. Zo grappig als de commercials

Pluspunten

Snelle levering, veel keuze in producten, veel info bij de betreffende producten

Haal die domme reviews er eens uit zeg, iemand had als minpunt: ik moet nog steeds zelf strijken. Seriously?!? Pfff... verder geen enkel verbeterpunt!

Pluspunten

Zaterdag besteld zondag al in huis perfect

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super grote doos voor een klein pakketje, ivm milleu zou dat kleiner mogen zijn!

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Veel apparaten te koop

Pluspunten

Correcte en snelle levering, aardige benadering

Assortiment uitbreiden aub