Pluspunten

Snel en goed

Geen ...ga zo door

Pluspunten

goedkoop en supersnelle levering

Pluspunten

Snelle levering, geen verzendkosten

Pluspunten

Maakt waar wat het belooft en geeft kwaliteitsoordelen bij artikelen.

Zou niet weten

Pluspunten

snelle levering, overzichtelijke webshops

Pluspunten

Zondag avond de anti kalk tabletten besteld en de volgende dag zonder porto kosten al in huis en kon ik weer strijken ;-) Heel fijn en makkelijk geregeld dat je ook dergelijke artikelen online bij Cool Blue kunt bestellen. Ik woon in een dorp en kan dit artikel lokaal ook niet kopen dus nog een plus voor online aankopen.

Pluspunten

Ik vond het super handig dat ik het pakketje zelf kan ophalen bij een kluisje.

Klein puntje: ik kreeg in de eerste mail te horen dat ik het pakketje de volgende dag kon ophalen. Ik was toen van plan hem in de ochtend op te halen, maar in de tweede mail bleek ik hem pas na 16:00 op te kunnen halen. Het was misschien handiger geweest als dit in de eerste mail ook kenbaar was gemaakt.

2 sterren: slechter dan verwacht

twee dagen te laat

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Jullie zeggen vanavond bestellen? Morgen in huis, Helaas dat was niet zo.

Ook zeggen als het niet morgen wordt maar overmorgen!

Pluspunten

Pakket op tijd, prima verpakt en de website is geweldig goed. Het kiezen van een product wordt zo gemakkelijk gemaakt en goed ondersteunt zodat je heel goed een keuze kunt maken en het product weet te vinden dat aan jouw wensen voldoet.

Nieuwe grappige teksten op de doos... ben altijd benieuwd wat er op de doos staat.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mijn Tefal stoomgenerator ging binnen een maand kapot (bij normaal gebruik). Ik heb hem retour gestuurd, met de vraag om een nieuwe. Uiteindelijk zelf maar met de klantenservice gebeld, want behalve een bevestiging van de retour kwam er dagenlang geen bericht. Hij bleek bij de reparateur te staan en het zou nog welke een paar weken duren eer hij terug zou komen. Ik heb aangegeven dat ik of een nieuwe wilde of mijn geld terug, maar ik kreeg geen keuze. Ik moest maar wachten en lijdzaam toezien hoe mijn strijkmand volledig over ging lopen. Ik heb diverse mailtjes met klachten gestuurd, ook weer geen reactie. Dat kwam pas toen ik vanmiddag begon te Twitteren. Hier kreeg ik te horen dat er vast iets mis was gegaan met het mailen, want hun mailbox was bijgewerkt. En nee, ik had maar te wachten totdat ik dat onbetrouwbare apparaat terug kreeg. Vervolgens een review geplaatst over de kwaliteit van het apparaat (en de kwaliteit van de service die er op volgde). Ik heb heel toevallig geen mailtje gekregen om de review te bevestigen zodat deze ook niet wordt geplaatst. Ben benieuwd wat hiermee gaat gebeuren. Alhoewel... Als ik kijk hoeveel anderen hier een slechte review hebben geplaatst, zal dat wel meevallen, dit is niet hun eigen site. Kortom: alles voor voor een glimlach? Echt niet!

Pluspunten

Heldere webwinkel, snelle bezorging, fijne communicatie.

Op basis van deze aankoop: niets.

Pluspunten

hele goede service. product werd niet op tijd geleverd. mail gestuurd en ze hebben netjes met ons contact opgenomen.

nvt

Pluspunten

Pluspunten

Altijd op tijd en netjes bezorgd.

Geen, prima service

Pluspunten

Makkelijk bestellen. Groot assortiment. Snelle levering.

Pluspunten

Redelijke prijs, goed assortiment en voorraad en snelle levering. Gaat er wat mis dan wordt het snel opgelost. Er stond een leverancier aanbieding (cashback) op de site die reeds verlopen was. Coolblue / Strijkijzerstore loste het snel op door zelf het bedrag over te maken. Top!

Pluspunten

perfect geregeld

kan niet beter

Pluspunten

Alleen maar positieve punten

Zo doorgaan!

Pluspunten

Assortiment Snelheid levering Word je vrolijk van!

Pluspunten

Afspraken kloppen perfect

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering

Op dit moment geen

Pluspunten

Woensdag besteld en donderdag bezorgd. Strijkplank zat in plastic folie dus ook onbeschadigd gekregen.