Pluspunten

Snel Goed ingepakt

Pluspunten

Kreeg passend advies over mijn camera en bijbehorende verlichtingsset. Hoefde een verkeerde aankoop niet te retourneren, maar kreeg wel mijn geld terug

Pluspunten

Goede en uitgebreide informatie gekregen op mijn vragen via de mail en daarna een razendsnelle bezorging.

Pluspunten

Enkele dagen geleden om 22.40 uur een bestelling geplaatst. De andere dag om 11.10 afgeleverd. Ongelofelijk !!!

Pluspunten

Goed product (reflectiescherm) en netjes op de hoogte gehouden over wanneer de bestelling was ingepakt en aan zou komen.

De bestelling om 23.50 geplaatst, maar vermoedelijk door de kerstdrukte niet op 23 maar 24 december verstuurd en ontvangen.

Pluspunten

je wordt goed op de hoogte gehouden betreft de status van je bestelling. Levering was eerder afgegeven bij post kantoor dan verwacht. Heel fijn!

Pluspunten

Snelle service.

Verpakking kleiner maken. Artikel had makkelijk in een grote envelop en dan door de brievenbus gekund. Had naar mij idee veel kosten bespaard, zoals verpakking en verzendkosten, toch?

Pluspunten

Duidelijke site met alle informatie bij het product. Verder makkelijk bestellen, je wordt op de hoogte gehouden wanneer er geleverd word en dat alle supersnel!! Top

Pluspunten

Goed advies vooraf gevraagd en ook gekregen.. Snelle en complete levering!!!

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering de volgende dag en netjes ingepakt en afgeleverd. Ik ben tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten

Supersnelle afhandeling en duidelijkheid. Handige mails betreffend behandelen en inpakken geven aan dat het bestelde er vlot aan komt.

Pluspunten

Zeer snel bezorgd. Ik kon het pakketje de volgende dag om 8.30 uur al bij een afhaalpunt ophalen.

Pluspunten

Hledere site en zeer accurate en snelle uitlevring

Pluspunten

Geen negatief commentaar

Pluspunten

Very fast delivery!

Not that I know by now

Pluspunten

Service was geweldig, voor mij alleen maar goeds, het is iedereen aan te raden.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede tijdsplanning en communicatie naar de klant. Vriendelijke/geduldige bezorger.

Ik snap dat jullie niet voor mij willen denken, maar ik ben vergeten een tas voor me belichting te bestellen. Misschien een soort reminder wanneer iemand iets bestelt zonder tas? Slechts een suggestie. Ik ben zeer tevreden met jullie service en apparatuur.