Pluspunten

snel en goed

Pluspunten

Snelle levering, netjes ingepakt.

Pluspunten

Heel fijn bedrijf. Communiceert goed wat erg prettig is.

Pluspunten

Heel snel geleverd. Goedkoopjst optie op het www. Heel vaak updates over de levering (je weet altijd wat er gebeurd en waar je pakket op dit moment zit).

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snel geleverd.

Pluspunten

Voorraad is geweldig, en snelheid van bezorgen van pakketten is super. Zelfs op zondag.

ga zo door.

Pluspunten

Snelle en goede levering. Antwoord op vraag snel binnen.

Pluspunten

Uiterst correct. Geleverd zoals afgesproken. Op tijd geleverd en dan ook nog porto vrij. Ben zeer tevreden en direct aanbevolen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

* Mededeling via mail van de weg van het pakket. Een soort actieve track and trace. * er wordt redelijk snel gereageerd. * ze zijn vriendelijk

pakket wordt bij de buren afgeleverd. En dat na 3 keer eerder bij mij aan de deur geweest te zijn. Als je het tochbijdeburenaflevert, lever het dan de allereerste keer daar af, dan heb ik m ook eerder. Nu is het weer een hele opgave om het bij de buren terug te krijgen De vorige keer hadden de buren mijn pakketje geopend en gebruikt omdat ze dachten dat het voor hun was. Extra service zou zijn: als je als klant kunt aangeven waar het afgeleverd moet worden.. De postbode kwam op de dag dat ik aangegeven had dat ik het bezorgd wou hebben, maar die had geen pakje bij. 's Middags kwam de postbode terug om het pakketje te bezorgen. Toen was ik niet thuis. Zorg dat de post bode maar 1x hoeft te komen. Coolblue enPostNL geven aan dat het pakketje is bezorgd. Maar beiden kunnen daarvoor geen bewijs leveren. PostNL geeft in hun eerste reactie al aan dat ik contact op moet nemen met de afzender voor een passende oplossing. Dat zegt mij al genoeg. Ik wil het pakketje terugsturen dus zoek ik op de site van coolblue naar de procedure. Die is niet te vinden. Ik stuur dan maar een bericht via hun website. Dan krijg ik als antwoord dat het niet meer mogelijk is om te retourneren. Ik stuur dan direct een mail naar de persoon die met mij contact heeft over de problemen van afleveren. Hier wordt niet op gereageerd. Coolblue blijft wel vriendelijk maar achter dat vriendelijke gezicht zit iets geheel anders.

Pluspunten

In een woord "TOP"!

Pluspunten

Zeer snelle levering. 's avonds besteld, de volgende ochtend in huis.

Geen. Dan moet ik er wel bij zeggen dat ik (gelukkig) nog geen ervaring heb met gekochte producten bij dit bedrijf die kapot gaan binnen de garantietermijn.

Pluspunten

Super snelle goede levering!

Ga zo door

Pluspunten

ik ben heel tevreden met jullie service,

Pluspunten

Ik vind de communicatie van Cool Blue echt top! Je weet precies waar aan je toe bent en alles met een vleugje humor (zonder irritant te worden)

Pluspunten

Goede service, snelle levering

Pluspunten

Snelle levering op tijd zeer te vreden

Pluspunten

goede order behandeling en begeleiding van de order m.a.w. je krijgt een bericht als het ingepakt is,verstuurd is en een track en trace wanneer het komt

Pluspunten

Supersnelle levering!

Pluspunten

wij proberen bij verschillende bedrijven uit hoe het is om te bestellen via internet wij zijn slecht ter been dus gaan wij kijken hoe de snelheid is met het bestellen en afleveren en om de kosten van bezorging en snelheid daar voor kunnen wij u vertellen dat jullies onderneming een dikke 9 verdient en zullen het altijd adviseren op verschillende producten en service. proficiat m.kuipers

zal niet weten of er wel verbeteringenplaats moeten vinden ga zo door als je nu bezig bent

Pluspunten

Plezierig van toon, snelle levering.