Pluspunten

snele levering

Pluspunten

Snelle bezorging Mail over bezorging bij buren

Pluspunten

Bestellen en thuis krijgen daar gaat het om

Onduidelijke waarom er sub namen gebruikt worden. Is toch een soort van verwarrend.

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk over product ruilen

Pluspunten

Goeie prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering en prachtig product! erg fijne tekentablet van Wacom, Heb maat M en deze is al flink groot, maar daarmee ook erg prettig om mee te werken. Ik had al jaren eerder een tekentablet van Wacom moeten aanschaffen!

Voordat ik het tekentablet kocht had ik een vraag over hoe de tekentablet precies voor linkshandigen in te stellen was (dit is mijn eerste tekentablet). Helaas wist de chat medewerker net hier niet het fijne vanaf, maar gaf me de tip (en het telefoonnummer) om Wacom zelf even te bellen. Na een belletje met wacom was alles helemaal duidelijk. Het had natuurlijk het makkelijkst geweest als de medewerker het zelf had geweten, maar de tip om even te bellen was ook een goeie oplossing.

Pluspunten

Snelle bezorging, hoeft geen account te hebben om te bestellen

Niet echt iets

Pluspunten

Snelle levering, goed telefonisch bereikbaar voor advies, goed advies, geen-gezeur-retourpolicy

Op rekening betalen mogelijk maken

Pluspunten

Snelle levering en zeer klantvriendelijk

Pluspunten

Zeer betrouwbaar!!!

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering

Terugzoeken naar accessoires voor mijn penmuis is niet makkelijk. Mogelijk is er een directe link te maken.

Pluspunten

Enthousiast bedrijf, zeer vriendelijke medewerkers en super snelle levering.

Pluspunten

kwaliteit, snel en efficiënt

zou niet weten

Pluspunten

Ik bestel graag mijn producten bij Coolblue omdat de service ontzettend goed is. De site is overzichtelijk en de prijzen zijn vaak gelijk of lager dan bij de concurrent. Het is erg fijn dat de bestellingen altijd op tijd zijn. Ook ben ik goed geholpen door de medewerkers als ik een vraag had

Ik merk dat het aanbod steeds groter wordt. Ik hoop dat er over een tijd veel kleding te koop is bij coolblue.

Pluspunten

Top, prima op tijd bezorgd, goed verpakt en nette factuur!

Pluspunten

Ik heb nu al meerde dingen bij hun besteld, en het wordt snel geleverd. Alles duidelijk gecommuniceerd, zelfs de retour bon, mocht je niet tevreden zijn zit er al bij. Het product wordt zeer goed verpakt, het moet wel echt gek gaan wil het beschadigen.

Pluspunten

Betaalbaar, betrouwbaar, doe wat ze beloven

Tot nu toe nog niet gevonden, ga vooral zodoor

Pluspunten

Supersnelle levering, laat in de avond op zaterdag besteld, gelijk volgende dag in huis. Pakketje zag er piekfijn uit, in tegenstelling tot bol.com soms waarbij mijn chromecast beschadigd was.

Pluspunten

Erg Snelle levering, goede omschrijving product

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke site, gemakkelijk om vergelijkingen te maken tussen verschillende items. Daarnaast is de bestelling een fluitje van een cent en binnen 24 uur heb je je bestelling in huis. Perfect!!

Pluspunten

Snelle levering, goed assortiment.

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

- snelle levering - goede prijzen

geen

Pluspunten

Eerlijke prijs en een snelle levering met veel afleveropties en betaalopties. Een breed assortiment en veel duidelijkheid rondom garantie, retourneren en dergelijke.

Website voelt wat kinderlijk aan.

Pluspunten

snel overzichtelijk

geen

Pluspunten

Snelle levering en overzichtelijke site