Pluspunten

Deze keer alles snel binnen 24 uur geleverd! Een vorige bestelling duurde weken voordat deze was afgehandeld

Pluspunten

Super snelle leveringen, nog nooit problemen gehad

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima en snel geleverd

Pluspunten

Snel thuis bezorgd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb totaal niet het idee/gevoel dat ik iets bij Tentcenter heb gekocht. Alle correspondentie per mail, de blauwe verpakking, alles is Coolblue wat de klok slaat.

Het is mij in het geheel niet opgevallen dat ik iets bij Tentcenter kocht. Als Tentcenter zich meer wil profileren dan is er nog veel werk aan de winkel. Tentcenter aanbevelen is nonsens, Coolblue zou ik wel aanbevelen. Ik kan dus ook geen totaals score geven, maar wordt daartoe wel verplicht.

Pluspunten

Uitstekende service!

Pluspunten

Zoals gewoonlijk snelle reacties en bevestigingen. Goed op de hoogte gehouden tijdens de zending en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering en keurig verpakt!

Kan niet beter

Pluspunten

Makkelijk producten te vinden, goede klantenservice bij het retourneren van een product en een beetje humor om het proces wat menselijker te maken.

Pluspunten

Goed werkende overzichtelijke website, een ongelooflijk breed assortiment waar bijna alles te vinden is. De productspecificaties staan duidelijk omschreven en vergelijkingen maken is ook erg duidelijk

op dit moment geen

Pluspunten

Snel en duidelijk antwoord van de helpdesk op je vragen! Fijn om zo een giede keuze te maken

Pluspunten

Snelle reactie en levering

Pluspunten

Goede product omschrijving, goede prijs, snelle levering en goed verpakt.

In de reclame wekt men de veronderstelling dat zij zelf alles leveren en dat is dus niet zo. Krijg het van Post NL en daar kun je qua track en tracé niet van op aan. Dat is eigenlijk het enige.

Pluspunten

Mooi snelle levering al de volgende dag en goed vepakt

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

De doos was wat groot voor het product wat er in zat

Pluspunten

de allerbeste winkel!!!!

Pluspunten

Ze zijn klantgericht uitstekende service en heldere communicatie.verder snel in levering en ook op zondag.en heel veel goede producten.tot nu toe big smile in plaats van glimlach. Top

Pluspunten

Zeer duidelijke website, ruim assortiment

Pluspunten

no nonsens, snelle levering

Pluspunten

s'Avonds besteld volgende dag in huis. Zelfs op zondag, ben zeer tevreden over de service. Zelfs spullen binnen garantie worden netjes behandeld. Wij bestellen regelmatig bij coolblue gewoon omdat ze betrouwbaar zijn en goede service verlenen.