Pluspunten

Goede mogelijkheid om verschillende tenten te vergelijken. Groot assortiment.

Aviationglass & Technology

Pluspunten

Verzending op tijd zoals afgesproken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ene dag besteld, andere dag ophalen op afhaalpunt zoals aangegeven. Super!

Pluspunten

Snel geleverd, duidelijk en overzichtelijke site

Pluspunten

Sinterklaas cadeautje besteld, de volgende dag in huis!! Geen verzendkostren. Super.

Geen, prima service.

Pluspunten

snelle volledige levering

Pluspunten

snelle levering met trace en tracking, overzichtelijke website, reviews op website hebben geholpen om koopbeslissing te maken. De prijs was het beste tov andere outdoor camping websites.

ik was op zoek naar een slaapmat. Bij de specificaties ontbreken de afmetingen en belangrijk de isolatiewaarde, of nog beter voor welke temperaturen de slaapmat geschikt is. Dit zou de informatievoorziening voor een koopbesluit nog gemakkelijker kunnen maken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De organisatie is een grote puinhoop , wij kopen bij dit bedrijf nooit weer de aflevering is chaos .

Pluspunten

Maandag avond een tent besteld die ik de volgende dag vanaf 15 uur kon ophalen bij een post.nl punt. Snelle levering en ook word je per sms goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Ook de prijs van de tent was lager dan op andere websites.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, zeer goede prijs

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijs

Pluspunten

scherpe prijsstelling, duidelijke website, snelle afhandeling en goede follw- up tijdens leveringsproces.

Kan geen verzinnen!

Pluspunten

Snelle bezorgservice

Pluspunten

Overzichtelijke website, goede beschrijving, snelle bezorging. Geen kleine lettertjes.

Pluspunten

Lekker snel goede prijs

Stay cool

Pluspunten

De communicatie verloopt met een spontane no nonsens inslag. Verteld op een gelijkwaardig niveau tussen webshop en consument. De prijzen zijn concurerend en scherp en er wordt naar mijn mening ook gelet op de verkoop van goede producten.

Eigenlijk geen ☺

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel een mail ontvangen dat pakket verstuurd zou zijn maar ik wacht nog altijd. Vrijdag besteld en ik zou het pakket zaterdag na 16 uur bij de AH kunnen ophalen. Sta ik daar om 17 uur geen pakket. Via track and trace vernam ik dat het maandag zou worden geleverd. Fout weer niets. Via track and trace zie ik dat het pakket nog niet verwerkt is.

Snellere levering

Pluspunten

Tent besteld voor de laagste prijs en de volgende dag was deze binnen.

Pluspunten

Snelle en gratis levering. duidelijke website en betrouwbaar.

Assortiment (goedkope) Partytenten was mager maar ach, je kunt ook niet alles hebben.

Pluspunten

Snelle reacties, duidelijke informatie en goede beantwoording van vragen. Verder wordt je goed op de hoogte gehouden van waar je pakket is etc. Wordt ook heel snel opgestuurd!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering uitstekend Alleen bij het opzetten van de tent brak een glasvezel tentstok. Omdat de tent de volgende dag mee op vakantie moest kon ik de tent niet terugsturen. Dus maar zelf een tape eromheen. Jammer, had bij de omschrijving moeten staan.