1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ik kan nog geen oordeel geven omdat ik al 2 dagen zit te wachten op mijn bestelling!!! Voor 24:00 besteld en de volgende dag in huis? amehoela Op de site van post nl staat voor de 3e opeenvolgende dag al dat het pakket vandaag tussen 18;00 en 21:30 word geleverd....liegbeesten daar bij post.nl

niet zeggen dat een bestelling volgende dag al geleverd kan worden.

Pluspunten

snelle bezorging

Pluspunten

Wij hadden 2 heaters besteld en betaald. De postbode wilde eerst maar 1 heater afgeven omdat jullie volgens de postbode maar voor 1 heater bezorgkosten hadden betaald. Ik kon hem er van overtuigen dat dit niet ons probleem is, dat wij voor 2 heaters hadden betaald, en dat hij dit gewoon af moest leveren. Maar ik heb er wel voor moeten praten. Dit was even een vervelend klein puntje wat verbetert kan worden.

Pluspunten

Snelle, correcte levering Goede, overzichtelijke website

Geen, was perfect zo!

Oostplein 97