Pluspunten

Pluspunten

Prima artikel en extreem snel geleverd

Pluspunten

Overzichtelijke webshop. Makkelijk betalen. Goede logistieke informatie. Snelle levering. Prima producten.

Pluspunten

Super snel en top service! Doen niet moeilijk over vervangen van een foutief product, mijn eerste winkelkeuze online.

Pluspunten

Snelle, correcte bezorging

Pluspunten

De service is goed en het is goed te volgen via de mail en optijd bezorgd wij zij heel tevreden

Zo door gaan

Pluspunten

De service is goed alles was heel goed te volgen via de mail en optijd afgeleverd Dit was de eerste keer dat we een besteling hebben gedaan maar voor herhaling vatbaar

Zo door gaan

Pluspunten

Snelle levering. Makkelijke site om te bestellen

Pluspunten

Makkelijk en overzichtelijk aanbod van alle shops. Snelle levering. Ik heb nog geen ervaring met de klantenservice omdat alles nog prima functioneert en ik een handleiding kan lezen.

Het kan ook te makkelijk zijn, hou geen geld meer over zo ;)

Pluspunten

Goede, snelle en correcte afhandeling. Zeer complete collectie.

Pluspunten

Alles goed

Pluspunten

Goede dienst en producten.

Pluspunten

Geweldige service, heb al een aantal malen iets besteld en altijd naar volle tevredenheid, levering is ook supersnel en de producten altijd uitsteken

ik zou echt geen verbeterpunten weten

Pluspunten

Groot assosrtiment & Snelle levering

Veel emails

Pluspunten

Snelle service, heldere informatie over het product

Eerder vermelden dat tondeusestore en coolblue zelfde bedrijf zijn

Pluspunten

Overzichtelijke site. Makkelijk te bestellen. Goed en snelle afhandeling van de bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het bestelde pakketje word snel geleverd. Hun magazijn is gigantische groot. Ze hebben bijna alles waar je op zoek naar bent.

De service. Ik had zelf een probleem met coolblue. En ze hebben er helemaal niks aan gedaan. Dus ik vind dat ze zich ze beter moeten focussen op de service naar de klanten toe.

Pluspunten

word zelf op zondag geleverd je word netjes op de hoogte gehouden hoe laat ze bezorgen

Pluspunten

Helemaal super vooral de bezorging op zondag. Zaterdagavond iets besteld en gewoon zondag in huis.

Pluspunten

Veel keuze, zeer vlotte en correcte afhandeling. Aangekochte product is exact volgens de beschrijving op de site.

Geen, ik ben 100% tevreden!

Pluspunten

Goede en snelle levering

Pluspunten

Ik was gewend om vele producten bij Bol te kopen maar door de reclame en goede kritieken van kennissen toch maar eens op de site gekeken. Tot mijn verassing was de tondeuse bijna 10% goederkoper dan bij Bol en anderen. Ook kon ik aangeven wanneer de bestelling bezorgd moest worden. M.a.w. wat wil je nog meer, lage prijs, snelle bezorging en goede administratieve afhandeling. Complimenten en ik in de toekomst zeker bij Coolblue terugkomen.

Pluspunten

Snel, makkelijk, duidelijk. Super goede website, mobiel betalen werkt plezierig. Zoals het hoort!

Ze lijken niet heel objectief over wat ze verkopen, waardoor ik nog steeds graag op zoek ga naar andere online retailers. "wij van wc-eend, raden wc-eend aan".

Pluspunten

Snelle levering,artikel vakkundig verpakt.( De frisse verpakking is al een kado opzich!