Pluspunten

Snelle levering,

Apparaat maakt zoveel lawaai. Ik word er doof van. Gaat retour afzender. Helaas, had er zoveel goed over gelezen voordat ik ging bestellen.

Pluspunten

Snelle levering! Super! Geen verzend kosten

Geen!

Pluspunten

Makkelijk een bestelling te plaatsen en afronden. Snelle levering ( op zondag besteld,maandag in huis )

Pluspunten

Supersnelle service en je kan precies nagaan wanneer je pakketje wordt afgeleverd. Top!!

Pluspunten

snel , goedkoop, goede , service

geen

Pluspunten

Besteld, dag erna geleverd !!!

Pluspunten

Eenvoudig, snel en duidelijk.

Pluspunten

Snelle levering, uitstekend product

Pluspunten

Deze tondeuse bevalt zeer goed! Bestellen is heel gemakkelijk, en een snelle en perfecte levering! Echt een aanrader!! Tondeusestore hartelijk dank voor de snelle afwikkeling.

Pluspunten

We zijn zeer tevreden met de afhandeling van de bestelling. Zaterdag middag besteld en zondag rond de middag in huis.Geweldig

Ik zou het niet weten

Pluspunten

Snelle levering tot 23:59 kunnen bestellen, op voorraad volgende dag geleverd vragen via de mail heel snel beantwoord en opgelost Chapeau!

tot nu toe geen!

Pluspunten

Makkelijk en snel te bestellen .

Als je een kortings code krijgt zet er dan een verloop datum op.

Pluspunten

zeer tevreden, op tijd geleverd, tondeuze werkt prima

Pluspunten

Coolblue doet wat het belooft. De site is erg overzichtelijk.

De prijzen kunnen wat scherper

Pluspunten

Super snel bezorgd- top. Tondeuse nog niet gebruikt- is kadootje

Pluspunten

Klein, handzaam, trimt de haren met een minimale lengte van 1 mm (zoals aangegeven in de omschrijving).

Niveau geluid, power knop is stroef in het gebruik, voelt fragiel aan. Jammer dat de trimmer niet vanuit de houder opgeladen kan worden (aansluiting bevindt zich aan de onderzijde v.d. trimmer).

Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering

Pluspunten

Supersnelle levering Vrijdagavond om 22.30 besteld en zaterdagmorgen om 10.45 binnen. Goed verpakt

Pluspunten

compliment

Pluspunten

Makkelijk bestellen. Je hoeft geen account aan te maken (kan wel). Snelle levering. IK ben zeer tevreden.

Pluspunten

goede prijs/kwaliteit verhouding snelle levering,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk, overzichtelijk en je blijft up-to-date door de mailberichten.

Vooralsnog snel geleverd, maar ik heb mijn order precies op zondag voor 23:59uur geplaatst. Het pakketje kwam echter pas op dinsdag.

Pluspunten

Duidelijke site, doen wat ze beloven

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op de website wordt beloofd dat de producten geretourneerd kunnen worden zonder problemen, maar dat blijkt niet waar te zijn. In contact met klantenservice (nadat ik lang door een medewerker in wacht werd gezet), blijkt dat een tondeuse niet teruggestuurd kan worden. Erg pijnlijk voor een bedrijf met wie je voor het eerst zaken doet. Dit keer en nooit meer! Ik ga nog op internet andere mensen waarschuwen die nog geen ervaring hebben met dit bedrijf. Treurig Cool Blue!!! Het is nog erger dan ik dacht. Ik mocht de tondeuse terugsturen, maar kreeg ik die terug met de opmerking dat die lichte gebruikssporen heeft terwijl die 1 dag in mijn bezit was en ik die niet gebruikt heb. Schandalig!!! Dit wordt echt een gevalletje voor de geschillen thuiswinkelleen.

Pluspunten

afgelopen dinsdagavond rond 22.00 uur een Wahl bald fader tondeuse besteld bij COOLBLUE.Geheel volgens de toezegging werd die de volgende morgen afgeleverd.Behalve dat ik zeer tevreden ben over de levering,is de eerste scheerbeurt ook prima gelukt.Dus nog maar een maal gebruikt,maar deze tondeuse doet perfect wat er beloofd wordt.Binnen 5 minuten mijn haar prima op lengte.Scheelt 20 minuten autorijden naar en van de kapper en 10 euro.Zo heb ik in een half jaartje mijn aankoopbedrag terug verdiend. a. van der veen-Den Helder