Pluspunten
Jullie zijn de goedkoopste voor de koop van de trampoline
VerbeterpuntenIk heb maandag avond de trampoline voor mijn dochter besteld dinsdag krijg ik een mail dat er een sorteer fout gemaakt was ik heb toen voor vandaag een nieuwe afspraak gemaakt omdat gisteren niet meer mogelijk was mijn dochter was blij dat haar trampoline vandaag kwam maar helaas weer een mail dat er een fout gemaakt was nu een afspraak gemaakt voor morgen nu hopen dat t wel geleverd word
Hallo meneer/mevrouw, Het spijt ons dat wij de bestelde trampoline niet tijdig hebben geleverd. Wanneer je bij ons een trampoline hebt besteld, mag je direct de volgende dag een levering verwachten. Daarnaast is het ontzettend naar om jouw dochter te teleurstellen met een vertraagde levering. Wij hopen dat het product inmiddels is geleverd. Mocht dit niet het geval zijn, laat het ons meteen weten. Dan gaan wij dit voor jou uitzoeken. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
Snelle levering, telefoon in de aanbieding was ook leuk.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Makkelijk bestellen en veel info over
VerbeterpuntenErvoor zorgen dat 1 bestelling niet in twee keer wordt afgeleverd omdat het twee dozen zijn
Hoi Vincent, Wat balen dat jouw bestelling in twee delen werd afgeleverd. Het kan zijn dat jouw bestelling uit twee verschillende magazijnen kwam of dat het niet samen in één doos paste. Dit willen we natuurlijk graag voor je uitzoeken. Als je dat zou willen, dan kun je het beste jouw ordernummer en een korte toelichting sturen naar [email protected]. We zien jouw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
Overzichtelijke website
VerbeterpuntenMbt ingraven trampoline is meer informatie wenselijk.
Pluspunten
We springen een gat in de lucht door de levering van de trampoline.
VerbeterpuntenZe zouden niet zoveel keus moeten hebben :-)
Pluspunten
Op tijd en netjes aangeleverd.
VerbeterpuntenMontage handleiding laatste wensen over.
Pluspunten
Vriendelijk, en levering is ENORM snel!!
Verbeterpuntengeen enkel verbeterpunten
Pluspunten
Snelle levering. Probleemloos bestellen.
VerbeterpuntenGeen enkele.
Pluspunten
overzichtelijk, duidelijk en een goede kwaliteit
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering ziet er goed uit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en makkelijk zonder problemen tot je gekozen product
Pluspunten
snel geleverd en je kan er bijna alles op vinden
Pluspunten
VerbeterpuntenWij hebben dinsdag bestelling gedaan en deze zou woensdag 7 juni geleverd worden. Onze dochter is 8 juni jarig dus dat zou perfect uitkomen. Wij hebben ook een bevestigingsmail gehad dat die bezorging gepland stond. Pas als je op het logo in de mail klikte kwam ik erachter dat de levering was geannuleerd wegens drukte bij Dynalogic. Het pakket zou vervolgens 9 juni tussen 18.00 - 22.00 uur geleverd worden maar wederom kon het pakket niet geleverd worden vanwege een sorteerfout. Het is nu 13 juni en we hebben nog steeds niet vernomen wanneer het pakket geleverd gaat worden. Ik vind dit echt vervelend en had de bestelling, als we op de hoogte waren van de drukte, liever bij een andere leverancier besteld. Communicatie hierover is erg slecht en telefonisch is Dynalogic al helemaal niet bereikbaar. Ook bij annuleren wordt aangegeven dat je 1,5 week op je geld moet wachten. Al met al heeft de hele bestelling ons een nare nasmaak gegeven.
Beste Antoine, Bedankt voor jouw review en natuurlijk voor de tijd die je hebt genomen om ons te voorzien feedback. Wat ontzettend naar dat jouw pakket niet is bezorgd. We kunnen goed begrijpen dat je teleurgesteld bent, en natuurlijk liever op de hoogte gebracht had willen worden. Duizendmaal excuses voor het ongemak in deze situatie. We nemen jouw feedback mee, om onze processen in de toekomst te kunnen verbeteren. Zou je jouw adresgegevens en ordernummer kunnen toesturen via een e-mail? Je kunt hiervoor het volgende e-mailadres gebruiken: [email protected]. We zien je reactie graag tegemoet. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Snelle service en goede communicatie
VerbeterpuntenNog geen gevonden
Pluspunten
Bestellen....en een super snelle levering!!!
Pluspunten
Duidelijke website ruime keuze in producten snelle levering ook op zondag
Pluspunten
Duidelijke site met veel info
VerbeterpuntenOndanks vandaag besteld morgen in huis belofte 3 dagen later nog niks ontvangen en ondanks 2 contactmomenten op dag 2 en 3 nog geen idee wanneer levering plaats gaat vinden. Onvoldoende!
Beste, Bedankt voor jouw review en natuurlijk voor de tijd die je hebt genomen om ons te voorzien van feedback. Wat ontzettend naar dat je jouw pakket nog niet hebt ontvangen. We kunnen echt goed begrijpen dat je teleurgesteld bent, en meer duidelijkheid wilt omtrent deze situatie. Duizendmaal excuses voor het ongemak. Wij balen hier ook enorm van. Zou je ons jouw ordernummer en adresgegevens kunnen doorgeven? Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. We zien je reactie graag tegemoet. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Goed en snel
VerbeterpuntenNog meer humor
Pluspunten
Snelle bezorging
Pluspunten
Fijne snelle levering, duidelijk en prettig om meteen geïnformeerd te worden zodra een product weer leverbaar is.
VerbeterpuntenEen doos sturen waarin het betreffende product en keer of 20 inpast en dan de rest opvullen met twee meter lucht kussens, vind ik niet OK. Wat een verspilling en wat onverantwoordelijk nu wel duidelijk is dat we echt werk moeten maken van duurzaamheid en vervuiling/verspilling.
Pluspunten
Coolblue antwoordt snel
VerbeterpuntenDynalogic reageert niet, bezorgt niet, geen plan, geen nieuwe datum. Coolblue ook niet. Pakket niet binnen en geen uitzicht wanneer wel .....
Beste meneer van Hooffe, Wij vinden het uitermate teleurstellend om te moeten zien dat je niet zo goed bent geholpen als zou moeten. Daarvoor onze excuses. Door de immense drukte van de afgelopen periode, duren de zaken wat langer dan dat je van ons gewend bent. Je kunt er in elk geval van uitgaan dat we er bovenop zitten. Mocht je nog andere vragen hebben, kun je altijd contact met ons opmaken. Met vriendelijke groet, Coolblue