2 sterren: slechter dan verwacht

De levering was incompleet. Trampline bestaat uit 2 dozen. slechts 1 doos is bezorgd, echter volgens de mails met de orderbevestiging, zou alles succesvol zijn afgehandeld. Ondanks tel contact op zaterdag jl., waarvan geen meldingen in het systeem zijn terug te vinden, ook vandaag nul op rekest. geen glimlach dus, maar verdrietige gezichten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede klantenservice van coolblue vriendelijke medewerkers

De bezorg firma kan beter. Door een fout van de bezorg firma kwam pakje niet volgens afspraak. En ze terug bellen kost je 8 euro,Maar door coolblue is het uit eindelijk goed opgelost.

Pluspunten

Duidelijke site, voordelige prijzen, groot assortiment, zeer snelle levering (zelfs op maandag!) en overzichtelijk te volgen levering van het pakket

Pluspunten

Super snelle levering waarvoor dank! Zelfs zo snel dat mijn vrouw de dag na de bestelling al om 08.15 wakker werd gemaakt door de deurbel. Heel fijn want ze kon toen gelijk beginnen met het graven van een kuil in de tuin voor de trampoline :-)

Ik had jullie vertrouwde blauwe doos verwacht maar kreeg een ordinaire grote normale bruine doos… ach ja lekker belangrijk eigenlijk

Pluspunten

Zelf de datum van afleveren bepalen.