Pluspunten
klantvriendelijk en denken actief mee binnen de mogelijkheden (klantenservice) snelle en goede levering.
Pluspunten
snelle service, goed materiaal, makkelijk bouwpakket
Pluspunten
De extra aandacht na je bestelling is erg vernieuwend. Filmpje van Pieter na je bestelling en andere soort gelijke vermeldingen.
VerbeterpuntenNone
Pluspunten
Duidelijke communicatie. Snelle levering
Pluspunten
2 kans product goed verzorgd
Pluspunten
snelle bezorging!
Verbeterpuntenehmmm....
heeft tranpoline niet geleverd want het lag op andere locatie. Ik overweeg om koop te annuleren want wil niet te kang wachten op trampoline
Beste mevrouw Ulden, Heel erg vervelend dat u nog steeds uw trampoline niet heeft ontvangen. U staat er vast om te springen. We zien hier terug dat het niet gelukt is om uw trampoline te leveren, vanwege een sorteerfout bij de vervoerder. Inmiddels kan er via de track & trace wel een nieuwe afspraak ingepland worden voor levering. We zien hier dat dit nog niet gebeurt is. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen, om dit in orde te maken. Met vriendelijke groeten, Coolblue
Pluspunten
Zeer snelle service
Pluspunten
Duidelijk en behulpzaam op alle vlakken
Pluspunten
Goede service en berichtgeving over de aankoop en het exacte tijdstip van levering
Pluspunten
Snelle levering, niet veel zoekwerk, ruim assortiment.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenlever op afgesproken tijd
Beste meneer Kraall, wat enorm vervelend voor u dat uw bestelling niet tijdig is geleverd. Dat is inderdaad niet de service die u van ons mag verwachten. Heeft u toevallig een ordernummer voor ons? Dan kijken wij gelijk met u mee.
Pluspunten
Snelle levering en verrassende combi korting
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle afhandeling, levertijd is ook wat men belooft op de website.
Pluspunten
Pluspunten
Onze trampoline werd bezorgd met een lach en een grap. Dat is positieve energie en genieten van onze aankoop.
Pluspunten
Goede klantenservice die s avonds nog bereikbaar is voor vragen over een product. Jullie hebben een leuke website, zeker qua aanpak en hoe jullie alles verwoorden. Productinformatie mag wel wat nauwkeuriger!
VerbeterpuntenPakket helaas nog steeds niet ontvangen, op beloofde dag kwam dynalogic het pakket niet afleveren, er kwam ook geen nieuwe mail met reden of vraag om een nieuwe afspraak. Zelf moeten bellen a 0,45 cent per minuut. Na 5 minuten wachten en keuzemenu's eindelijk een nieuwe afspraak kunnen maken. Hopelijk komen ze hun afspraak nu wel na.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het bericht maar erg vervelend om te horen dat deze afspraak niet is nagekomen. Dat is absoluut niet de bedoeling, onze welgemeende excuses hiervoor. Er is direct een melding gemaakt, we zullen hier mee aan de slag gaan. Uiteraard gaan we er van uit dat de afspraak die staat wordt nagekomen. Is er eventueel nog iets dat we voor u kunnen doen? We horen het graag, neem gerust contact met ons op mocht u nog vragen hebben. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
- Snelle en goede levering van de producten
Pluspunten
Ze doen precies wat ze beloven.
Pluspunten
Vlotte snelle levering waarbij je heel duidelijk op de hoogte word gehouden over het moment van aflevering
Trampoline rand komt retour aangezien deze al kapot was. Advies, geen spullen leveren die al kapot zijn
Beste Edwin, Bedankt voor uw feedback. Wat ontzettend vervelend om te horen dat de rand van de trampoline kapot is. In ons systeem is hier nog geen retour procedure voor opgestart. We zullen dat meteen voor u in orde maken. Per e-mail kunt u verdere opvolging en instructies verwachten. In ieder geval oprechte excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Coolblue
Pluspunten
Binnen 1 dag de trampoline thuis, perfect op de hoogte gehouden over aflevering.
VerbeterpuntenBetere realistische foto's van het product. Bevestiging net is afwijkend.
Pluspunten
Leuke communicatie, ook bij het betalen het "bedankt voor het betalen" vond ik erg leuk. Snelle service, zeer betrouwbaar. Maar goed, ik heb dan ook een trampoline besteld voor ons dochtertje die vier werd afgelopen zondag, ze is er zoooo blij mee, dat we nog steeds in de wolken zijn!
VerbeterpuntenVrijdag heb ik wel de hele dag moeten wachten op de bezorger. in de loop van de ochtend ontving ik een mail dat de bezorger tussen 15.00 uur en 18.00 uur zou komen, uiteindelijk kwam hij om 19.30.
Pluspunten
Snelle reacties op mijn mailtjes en je krijgt zelfs een sms als de bezorger er bijna is!! Top!! Heel handig! Ik wist dat niet anders was ik nog even weggegaan maar nu weet ik het voor de volgende keer.
VerbeterpuntenNog niets ontdekt.