Pluspunten

Snel, goede prijs en vriendelijk

Bij mijn vaatwasser miste ik de stel poten aan de achterkant, dit maakte het correct installeren lastiger als nodig was. Verder altijd positief over Coolblue!!

Pluspunten

Beste online site ever! Ik koop bijna al mijn spullen bij Coolblue en ik heb nog nooit gezeik gehad. Ze doen wat ze beloven, leveren keurig op tijd en als je iets retourneert krijg je altijd netjes binnen 3 dagen je geld terug. Ik heb zelfs een keer een week te laat iets teruggestuurd en daar deden ze helemaal niet moeilijk over. Ik raad Coolblue echt bij iedereen aan. Grote artikelen zoals witgoed wordt keurig thuis bezorgd door de eigen Coolblue bezorgers en dat gaat super netjes. Ze regelen alles voor je. Dit is zoals het hoort.

Helemaal niets. Alles is top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

netjes afgeleverd

misschien de bezorgers cursus nederlands laten volgen er is niet mee te communiceren is lastig als je nog wat wilt vragen

Pluspunten

Geweldig personeel ,goede prijs, 10 sterren

Nee niet dat ik weet

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De klantenservice is goed getraind, zeer vriendelijk.

Context: Verhuis en nieuwe vaatwasser besteld. Deze werkte niet goed dus mocht ik hem omruilen. Bij de omruiling hadden ze geen nieuw product meegestuurd maar de oude wel meegenomen. Gebeld, gingen ze oplossen. Zou alleen wel een week duren voor ik hem zou hebben. Nieuwe erin, verkeerde model. Weer omruilen, kwamen weer met hetzelfde model voor de omruiling, nu is de juiste eindelijk verstuurd (3 weken geleden) en is de bezorgpartner degene die het laat afweten. Ik ben nu letterlijk meer dan 2 maanden bezig om de juiste vaatwasser in huis te krijgen. Coolblue is niet de goedkoopste omdat ze fantastische service zouden hebben, maar ik raad iedereen die ik ken aan om daar niks te bestellen. verbeterpunten: - bestellingen goed afhandelen -retourprocedures goed afhandelen (tot 3x toe fout gegaan) - betere afspraken met bezorg- & installatiepartners maken zodat ze ook daadwerkelijk komen met de spullen op de afgesproken dag

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie site

Kom je afspraken na. Levering niet binnen 3 werkdagen, geld nog niet terug. Levering teruggetrokken. Waar blijft mijn geld??????

Pluspunten

goede informatie rond om de levering incl. SMS en telefoontje.

Pluspunten

Wat je leest en ziet en koopt is wat je krijgt. En het logistieke gedeelte is ook netjes je krijgt van te voren een berichtje binnen over hoe laat ze er zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze verkopen veel spullen en mooie spullen keuze genoeg. Uit eindelijk is de klachen service ook wel goed

Beter bereikbaar zijn en met whats Up gewoon als je aan de beurd ben iemand langer dan 2 tellen te woord staan niet antwoorden en offline en na een half uur pas antwoorden zo ben jé namelijk echt een hele dag of avond zoet ik was wel gewoon online met antwoorden En ben niet tevreden over de bezorging. Komen te laat nemen niet al spullen mee en sluiten niet alles aan Vind het niet erg net wat meer te betalen als alles gewoon kwa service goed is. Wachttijd aan de telefoon is ook erg lang.

Pluspunten

Alles klopt! Prijs-/kwaliteitverhouding prima - ze doen wat ze zeggen - de informatie m.b.t. levering is goed - de montage is snel en vakkundig. Volgende keer gewoon weer naar de vaarwasserstore.nl

Keep the good work going!

2 sterren: slechter dan verwacht

Onduidelijke communicatie. Ik kies voor Coolblue omdat jullie in de commercial claimen 'niet weg te gaan voor het apparaat werkt'. Nou, dat geldt dus niet voor inbouw. GEEN DUIDELIJKE communicatie, eigenlijk gewoon misleidend. Dan moet ik 'Exchange.nl' laten komen. Op zich is dat snel verlopen. Ik wist dat ik daar 70 euro voor moet betalen maar niet dat dat ter plekke moest. Nergens staat dat, Niet blij mee. Dus voor mij was dit de eerste en laatste keer dat ik bij Coolblue wat besteld heb.

Pluspunten

Altijd een feest om iets bij Cool Blue te bestellen. Oprechte klanten tevredenheid staat hoog in het vaandel.

Een fanpagina waar cool blue gadgets worden verkocht of via een spaar systeem. Spaarpunten bij aankoop van een product!! Denk aan bij X aantal punten een Cool Blue mok.

Pluspunten

Ik was vergeten inbouwservice te bestellen bij mn vaatwasser en dat werd achteraf alsnog snel en perfect geoganiseerd. Heel betrouwbaar.

Pluspunten

Goeie service en vriendelijk personeel

Niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keus, redelijk snel geleverd (als je kiest voor laten plaatsen, dan duurt het langer dan "de volgende dag in huis", en ook niet "binnen drie (werk-)dagen". Gelukkig wel door een ervaren iemand van De Harense Smit geplaatst - prima werk!

Duidelijker zijn over de aflevertijden. Exchange is niet echt de meest vriendelijke aan de telefoon... Voor alle duidelijkheid: 9 aug besteld, 15 aug geplaatst.

Pluspunten

Volgens afspraak. De leverancier was zeer vriendelijk en hebben alles geregeld

Ga zo door.

Pluspunten

Vlotte bezorging. Vriendelijke correcte bezorgers, prima!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering Correcte afhandeling bij klantenservice

Uitpakken van het product...onze vaatwasser had nog veel folie om het apparaat heen nadat de bezorging alweer weg was.

2 sterren: slechter dan verwacht

vrijdag bestelling geannuleerd door ziekte chauffeur maandag nieuwe afspraak gemaakt om te bezorgen, duidelijk gezegd na 8.30. ontvang zondag avond een mail dat er bezorgd wordt tegen de gemaakte afspraak in tussen 6.30 en 7.45. toch maar om 5.30 opgestaan en ja hoor weer niemand op komen dagen. sta nu al kwartier in de wacht bij helpdesk en na eindelijk een medewerker aan de lijn te krijgen wordt de verbinding weer verbroken......

Pluspunten

Alles perfect zoals beschreven staat. Mijn eerste aankoop een wasmachine daar en nu onlangs een vaatwasser

Pluspunten

Ben zeer tevreden over de afhandeling. Leuke vlotte bezorgers .

Ga zo door

Pluspunten

Ze belden netjes vlak voordat ze arriveerden. Snelle levering!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Product was niks mis mee en super snelle levering.

De vaatwasser zou aangesloten worden maar dit werdt niet gedaan... Afspraak gemaakt voor de volgende dag maar zijn niet geweest. Dus de service vind ik super slecht.